Scheidingswand woonkamer

Scheidingswand woonkamer

Scheidingswand woonkamer

Soms zou je willen dat je een vertrek in je woning af kunt sluiten zonder dat dit de ruimte optisch verkleint. Denk bijvoorbeeld aan een keuken, woonkamer, studieruimte of op kantoor. Een glazen scheidingswand is dan een uitstekende oplossing: je kijkt er immers zo doorheen, het laat licht door en als het nodig is, sluit je de deur en is het vertrek perfect afgescheiden van de rest van de ruimte.

Stel je eigen glazen scheidingswand voor de woonkamer op onze website. Bereken daarna direct de prijs online en je weet meteen waar je aan toe bent!

Een glazen scheidingswand zorgt voor een perfect ingedeelde woonkamer

Dat klinkt dus reuze handig, zo’n glazen tussenwand. En dat is het ook, maar je moet wel even kijken welk systeem het beste bij jouw situatie past. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Bij GLAZZ maken wij de volgende glazen scheidingswand met deur:

  • Scheidingswand met taatsdeur
  • Scheidingswand met pendeldeur
  • Scheidingswand met schuifdeur

Een taatsdeur is een deur die om zijn eigen verticale as draait. Dit ziet er mooi uit en is daarmee een echte blikvanger. Dat geldt overigens ook voor een scheidingswand met een pendeldeur. Deze deur kan zowel naar binnen als naar buiten openen en voor beide deuren geldt dat je hier wel de ruimte voor moet hebben. Is de ruimte beperkt? Dan kan een schuifdeur de perfecte oplossing zijn. Deze deur heeft helemaal geen draairuimte nodig, maar schuift opzij.

Scheidingswand woonkamer

Een scheidingswand tussen woonkamer en keuken

Is jouw keuken één met de woonkamer? En wil je een scheidingswand tussen de woonkamer en keuken hebben? Dan ben je zeker niet de eerste die daarvoor kiest. De scheidingswanden van GLAZZ zijn daar heel geschikt voor. En doordat je jouw scheidingswand zelf samenstelt, is er altijd een oplossing die past bij jouw interieur. Of je nu kiest voor een scheidingswand tussen de woonkamer en keuken? Of een scheidingswand ergens anders in de woning.

Hoge kwaliteitseisen, een schitterend product

Met een glazen woonkamer afscheiding kun je bepaalde ruimtes afsluiten wanneer jij dat handig vindt. Een scheidingswand tussen je werkkamer is bijvoorbeeld erg praktisch wanneer je ongestoord wilt werken; deur dicht en je hoort bijna geen geluid meer. Ook kun je door een scheidingswand te plaatsen de temperatuur in bepaalde vertrekken beter beheersen.

Uiteraard voldoet een glazen tussenwand van GLAZZ aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo gebruiken wij uitsluitend gehard veiligheidsglas, wat maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Een glazen scheidingswand moet namelijk wel tegen een stootje kunnen.

Veelgestelde vragen

Scheidingswand woonkamer
Gerelateerde onderwerpen