Een glazen scheidingswand zorgt voor een perfect ingedeelde woonkamer

Dat klinkt dus reuze handig, zo’n glazen tussenwand. En dat is het ook, maar je moet wel even kijken welk systeem het beste bij jouw situatie past. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Bij GLAZZ® maken wij de volgende glazen scheidingswand met deur:

Een taatsdeur is een deur die om zijn eigen verticale as draait. Dit ziet er mooi uit en is daarmee een echte blikvanger. Dat geldt overigens ook voor een scheidingswand met een pendeldeur. Deze deur kan zowel naar binnen als naar buiten openen en voor beide deuren geldt dat je hier wel de ruimte voor moet hebben. Is de ruimte beperkt? Dan kan een schuifdeur de perfecte oplossing zijn. Deze deur heeft helemaal geen draairuimte nodig, maar schuift opzij.

Hoge kwaliteitseisen, een schitterend product

Met een glazen woonkamerafscheiding kun je bepaalde ruimtes afsluiten wanneer jij dat handig vindt. Een scheidingswand tussen je werkkamer is bijvoorbeeld erg praktisch wanneer je ongestoord wilt werken; deur dicht en je hoort bijna geen geluid meer. Ook kun je door een scheidingswand te plaatsen de temperatuur in bepaalde vertrekken beter beheersen.

Uiteraard voldoet een glazen tussenwand van GLAZZ® aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo gebruiken wij uitsluitend gehard veiligheidsglas, wat maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Een glazen scheidingswand moet immers wel tegen een stootje kunnen.