Steel look glazen wand

-Scheidingswand woonkamer

Steel look glazen wand

Een steel look glazen wand is een populaire trend de laatste jaren. Steeds meer interieur worden fraaier met een glazen wand met een stalen look. Bij GLAZZ begrijpen we deze trend heel goed. Want ieder interieur wordt mooier met zo’n hippe wand met stalen look.

Bekijk ons assortiment met glazen wanden en stel jouw eigen industriële wand online samen. En terwijl je aan het samenstellen bent, wordt de prijs van jouw steel look glazen wand realtime berekent. Je weet bij elke keuze dus meteen waar je aan toe bent.

Waarom je kiest voor een steel look glazen wand

De belangrijkste reden dat er vaak gekozen wordt voor een steel look glazen wand is natuurlijk omdat ze er waanzinnig uitzien. Een voordeel is dat onze glazen wanden overal geplaatst worden. Kies je voor een glazen scheidingswand voor de woonkamer? Of heb je liever jouw nieuwe wand geplaatst in de badkamer of op kantoor? Want ook dan hebben we bij GLAZZ hele gave oplossingen voor jou.

De glazen wanden met steel look van GLAZZ bestaan volledig uit glas. Ondanks dat onze deuren en wanden een industriële look hebben, komt er geen staal aan te pas. Bij GLAZZ bestel je namelijk een industriële glazen wand. De kaders rondom de glazen wand worden geprint. Je hebt dus wel die luxe uitstraling hebt, maar niet het gewicht van een stalen wand.

En hou je niet bepaald van schoonmaken? Dan zijn onze glazen wanden perfect voor jou. Doordat de wanden helemaal vlak zijn, zijn ze erg makkelijk afneembaar. In een paar vegen staat jouw mooie wand weer helemaal te schitteren.

Tip: Ben je helemaal fan van een industrieel interieur? Bekijk dan ook eens de steel look binnendeuren en steel look schuifdeuren van GLAZZ.

Scheidingswand woonkamer

GLAZZ: dé specialist voor jouw glazen wand

GLAZZ is al meer dan 100 jaar dé specialist met glas op maat. We maken namelijk alle producten van glas helemaal zelf in onze eigen hypermoderne fabriek in Nederland. Door jarenlange kennis en ervaring vertellen we je alles over onze producten en helpen onze adviseurs je graag bij het maken van de juiste keuze.

Naast een steel look glazen wand van GLAZZ zit je bij GLAZZ ook goed als je kiest voor een glazen scheidingswand of een roomdivider. Neem eens een kijkje in ons assortiment en ontdek wat we nog meer voor je op maat kunnen maken.

Kies voor onze inmeetservice

Wil je jouw nieuwe glazen wand met stalen look laten inmeten door een professional? Ook daarmee helpen we jou. Kies voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Onze monteur maakt dan binnen 3 werkdagen een afspraak voor een inmeten op een dag en tijd dat het jou het beste past.

Ook het monteren van de wand nemen we je uiteraard graag uit handen. Wil je dat GLAZZ jouw glazen wand monteert? Kies voor onze montageservice en maak het jezelf helemaal makkelijk.

Jouw steel look glazen wand bestel je online bij GLAZZ

Bekijk ons assortiment en stel eens zelf een mooie wand samen met onze handige configurator. Je bestelt je nieuwe wand eenvoudig via de website of je vraagt natuurlijk eerst onze inmeetservice aan voor de juiste maten.

Heb je professioneel advies nodig van één van onze adviseurs? Neem contact met ons op via de chat of telefonisch en onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuze voor in jouw woonsituatie. Spreken we je snel?

Gerelateerde onderwerpen