Deze scheidingswand bestaat uit één of meerdere glazen wandpanelen met een deurkozijn aan de rechterzijde. Boven de deur komt een bovenlicht. Door te kiezen voor een bovenlicht draait de deur ruim onder het plafond. Dit kan handig zijn wanneer er bijvoorbeeld lampen aan het plafond hangen. De glazen aanslagdeur opent naar één zijde en sluit in het kozijn. Door deze afsluiting wordt het geluid en tocht tussen de ruimtes gereduceerd. Wil je de kantoorruimte afsluiten bij afwezigheid? Kies dan voor een dag/nacht slot zodat onbevoegden de ruimte niet kunnen betreden. De glazen scheidingswand wordt gemaakt van gehard veiligheidsglas of gelaagd glas. Voor extra geluidsdemping is gelaagd glas met akoestische folie beschikbaar. De reductie van geluidsoverdracht kan worden gerealiseerd door het toepassen van een aanslagdeur met kozijn voorzien van de optionele valdorpel. Het glas van de deur wordt niet uitgevoerd als gelaagd glas met akoestische folie maar in gehard veiligheidsglas.

Scheidingswand op maat

Deze glazen scheidingswand is volledig naar wens samen te stellen. Of het nu gaat om het afsluiten van een werkkamer of het inrichten van een kantoortuin? Met de ranke aluminium profielen in geanodiseerd aluminium of zwart (RAL 9005) kan de glazen wand naar wens worden gestyled. De profielen worden op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat. Om een glazen wand veilig te monteren onder een systeemplafond dient dit plafond te worden voorzien van een bandraster. Informeer bij uw lokale plafonneur voor meer informatie over het leveren en aanbrengen van een bandraster. Het samenstellen kan bij GLAZZ® volledig online.

Scheidingswanden combineren

Deze scheidingswand kan worden gecombineerd met de andere scheidingswanden. Kies zelf de scheidingswanden die je nodig hebt en bepaal de maat. Bij GLAZZ® kies je zelf hoe de wand moet aansluiten op een bestaande wand of glazen wand. Op deze manier kunnen één of meerdere ruimtes worden gerealiseerd.

Volledig ontzorgd worden?

We begrijpen heel goed dat het samenstellen van een glazen scheidingswand heel precies komt. Wil jij de zekerheid dat het past? Kies dan voor onze inmeetservice! Een monteur van GLAZZ® komt de situatie bekijken en zal de afmetingen gaan bepalen. Binnen twee werkdagen versturen wij een offerte op basis van de inmeting. We adviseren dit product te laten monteren door een monteur van GLAZZ® of een monteur welke ervaren is in het monteren van glazen wanden.

Producteigenschappen

Categorie
Scheidingswand voor kantoor
Type deur
Aanslagdeur aan de rechterzijde met bovenlicht (sluit in het kozijn)
Glassoort Gehard veiligheidsglas of gelaagd glas
Glasdikte
Gehard glas: 10 mm of 12 mm 
Gelaagd glas: 44.2 (8,76 mm) of 55.2 (10,76 mm)
Akoestisch gelaagd glas: 44.2A of 55.2A
Profiel kleur
Geanodiseerd aluminium of zwart (RAL 9005)
Profiel plafond
U-profiel 30 x 25 x 2.500 mm
Profiel vloer Twee-delig U/L-profiel 30 x 25 x 2.500 mm
Profiel wand
Twee-delig U/L-profiel 30 x 25 x 2.500 mm
Deurkozijn
Kozijnprofiel 52 x 52 mm, Doorgang max. 930 mm breed
Wandpanelen
De panelen worden gelijkmatig verdeeld over de lengte van de wand. De breedte is max. 800 mm per paneel. De hoogte is max. 3.000 mm