Industriële badkamer

Industriele badkamer

Industriële badkamer

Een industriële badkamer: We hebben de interesse voor industriële producten in de laatste jaren enorm zien groeien. Het is nog steeds een opkomende trend die eigenlijk begon in het bedrijfsleven. Je zag het tot een aantal jaren terug veel op kantoren. Maar niet veel later werd deze industriële look ook in woningen toegepast.

En daar kan de badkamer uiteindelijk niet in achterblijven. Sinds een aantal jaren zien we ook een forse toename van industriële glasproducten voor de badkamer.

Nog steeds wordt een industriële badkamer vaak geassocieerd met luxe en chique. Dat wil overigens niet zeggen dat een industriële badkamer dan ook per definitie duur is. Integendeel zelfs. Uiteindelijk heb je dat helemaal zelf in de hand.

De keuze voor het materiaal is bijvoorbeeld erg van belang. Waarom zou je kiezen voor een stalen deur als je ook een industriële deur met zwart beslag kan bestellen? Het scheelt je niet alleen in de portemonnee, maar het weegt ook nog eens veel minder. Terwijl de look écht identiek is.

Bij GLAZZ vertellen we je maar al te graag over de mogelijkheden van glas in een industriële badkamer. Schroom niet en neem contact met ons op voor vragen of advies.

Lees hier onze gerelateerde onderwerpen over zwarte douchedeur, zwarte douchewand of zwarte douchecabine.

De wauw-factor van een industriële badkamer

We begrijpen best dat een industriële look nog steeds een opkomende trend is. Het ziet er nu eenmaal erg fraai uit. Of je nu in een wat ouder huis woont of in nieuwbouw. Een industriële woonkamer of badkamer past in elke woning.

We zien bij GLAZZ dat zowel particulieren als zakelijke klanten volop geïnteresseerd zijn in industriële producten van glas. We zijn daarom ook met onze tijd meegegaan. Daarom verkopen we onder andere industriële douchewanden, douchedeuren en douchecabines voor in de badkamer.

Gehard veiligheidsglas: Altijd sterk en veilig

Bij GLAZZ produceren en leveren we alleen producten die zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dat betekent dat onze glasproducten maar liefst vijf keer sterker zijn dan producten die zijn gemaakt van normaal glas. Je mag daarom ook veel van onze producten verwachten. Bij een klein zetje tegen het glas zal het niet snel breken. Daar is echt wel iets voor nodig. Ga je er goed en zuinig mee om? Dan heb je voor jaren veel plezier van jouw badkamer.

Bij ons bestel je direct bij de fabrikant. We kunnen daarom onze prijzen scherp aanbieden. Je betaalt bij ons niet voor extra transport- of productiekosten zoals dat vaak wel het geval is bij een groothandel of retailer.

Je bestelt jouw product voor de badkamer direct bij ons. Heb je een speciale wens of vragen over één van onze producten? Dan heb je rechtstreeks contact met de makers van jouw glas op maat oplossing.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Kies je voor een industriële badkamer?

Ga je voor een industriële badkamer? Bestel je douchedeur, douchewand of douchecabine bij GLAZZ. We helpen je ook met inmeten als je dat graag wilt. Met onze 100% pasgarantie weet je zeker dat jouw product in je badkamer past. Wil je het ook laten monteren? Kies dan ook voor de kwaliteit en service van GLAZZ. We zijn namelijk niet zomaar een leverancier van glasproducten voor de badkamer. Je krijgt er bij ons ook direct goede service bij.

Bekijk ons assortiment met industriële producten van glas voor jouw badkamer. Heb je professioneel advies nodig? Ook dan staan onze adviseurs graag voor je klaar met de beste oplossing voor jouw badkamer.

Gerelateerde onderwerpen