Glazen douchescherm

Douchescherm van glas

Glazen douchescherm

Wil je écht comfortabel en veilig douchen? Dan is een inloopdouche dé oplossing! Geen vervelende opstapjes meer van een douchebak en alle ruimte om in stijl te douchen. Met een glazen douchescherm van GLAZZ creëer je heel makkelijk een inloopdouche die voldoet aan al jouw wensen. Een kamerhoog douchescherm, getint glas of een industriële look? De keuze is aan jou. Een douchescherm van glas van GLAZZ stel je helemaal zelf en op maat samen. Hoe groot, klein, smal of hoog je badkamer ook is, het past altijd.

 

Bekijk producten

De voordelen van een douchescherm van glas

  1. In een inloopdouche is het niet alleen veel comfortabeler en veiliger douchen, het geeft je badkamer ook luxe en moderne uitstraling. Zeker als je kiest voor een inloopdouche met een stijlvol glazen douchescherm van GLAZZ. Daarnaast profiteer je nog van een paar andere voordelen:
  2. Ruimtelijk effect. Door te kiezen voor een douchescherm van glas, houd je de ruimte optisch groot. Dat is zeker in een wat kleinere badkamer erg fijn. Zelfs als je inloopdouche groter is dan je douchecabine, dan nog oogt je badkamer ruimtelijker.
  3. Makkelijk schoon te maken. Een glazen douchescherm is makkelijk schoon te maken. Je haalt er even snel een doekje overheen. Zeker als je je bedenkt dat het geen groeven, kiertjes of rubbers heeft die een douchecabine wel heeft.
  4. Naar eigen smaak vormgegeven. De doucheschermen van GLAZZ zijn er in veel verschillende uitvoeringen en kun je naar eigen smaak vormgeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van grijs of bruin getint glas? En kies je voor bevestiging aan de muur of aan het plafond?

collectieboek badkamer

Glazen douchescherm op maat

Bij GLAZZ maken we onze glazen doucheschermen op maat. Daarvoor gebruiken we gehard veiligheidsglas, wat vijf keer sterker is dan gewoon glas. Wil je een douchescherm van 90 cm, 105 cm of 115 cm breed? Het kan allemaal. De maten geef je zelf aan ons door, of je gebruikt onze inmeetservice.

Dé glasspecialist van Hollandse bodem

Van een douchescherm tot een douchewandop maat en van tafelblad tot een achterwand voor de keuken. Al meer dan 100 jaar verwerken we bij GLAZZ diverse producten van gehard veiligheidsglas. Glazen producten voor in je badkamer mogen dan natuurlijk niet ontbreken. De glazen doucheschermen voor in de badkamer maken we in onze eigen moderne fabriek en we bezorgen rechtstreeks vanuit de fabriek bij je thuis.

Inmeten, produceren en leveren: we doen het bij GLAZZ allemaal zelf. Wil je naast het inmeten ook geen omkijken hebben naar de montage van je glazen douchescherm? Dan biedt onze montageservice uitkomst. Onze monteurs komen het douchescherm met veel plezier bij je thuis monteren.

Wil je meer weten over onze doucheschermen van glas of heb je nog ons advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen