Industriële douchewanden

Industriele douchewanden

Industriële douchewanden

Ga jij de badkamer renoveren? Komt er een nieuwe douchehoek? Of moet er een nieuwe douchewand komen? Douchewanden zijn er in allerlei soorten en maten maar er is een nieuwe trend zichtbaar. Bij GLAZZ zien we de laatste jaren een enorme run op industriële douchewanden. Je kent ze vast wel. Een douchewand met één of meerdere industriële kaders en met zwart beslag. Ook de industriële douchewanden tot aan het plafond zijn zeer in trek.

Bijzonder goed alternatief

Je bent vast bekend met de industriële stijl. Glazen wanden met stalen of aluminium kaders. Prachtig! Maar voor in de douche is er wellicht een betere oplossing. De industriële douchewanden van GLAZZ zijn helemaal van glas. Je hebt dus niet te maken met kaders van aluminium of staal die op of tussen het glas worden aangebracht. Een industriële douchewand van glas is lichter en makkelijk schoon te maken. De kleur van de kaders is UV- en krasbestendig. Hierdoor blijft het zwarte kader mooi en perfect zwart na het schoonmaken van de douchewand. Bekijk ook eens onze industriele douchedeuren en industriële douchecabines.

Hoe wordt een industriële douchewand gemaakt?

De douchewand wordt in onze fabriek op maat gesneden. Daarna worden de zwarte kaders met een keramische verf op het glas geprint. De industriële douchewand wordt vervolgens in de oven verhit en daarna snel afgekoeld. Dit proces wordt het het hardingsproces genoemd. De zwarte kaders zijn tijdens het hardingsproces onderdeel van het glas geworden. Deze kunnen er niet meer vanaf. Het glas is zeer glad (hygiënisch), is duurzaam en is tegen het verkleuren door de uv-straling (hoge kleurvastheid).

Industriële douchewanden op maat laten maken?

Wil je jouw industriële douchewand op maat laten maken? Kies voor GLAZZ. Je kiest voor een perfect passende industriële douchewand met uitgebreide service mogelijkheden. Bekijk ons ruime aanbod en bereken direct de prijs op onze website.

Twijfel je over de maat? Dan hebben wij dé oplossing. Kies voor onze inmeetservice en je zorgt ervoor dat jouw industriële douchewand met de juiste afmetingen wordt besteld. Onze monteurs staan voor je klaar en ontzorgen je graag bij het inmeten van je douchewand. Kies voor je onze inmeetservice dan krijg je bij GLAZZ een 100% pasgarantie!

Heb je verder nog vragen? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar. Neem contact op via ons formulier of start een gesprek via onze chat.

Gerelateerde onderwerpen