Douchewand met schuifdeur

Douchewand met schuifdeur

Douchewand met schuifdeur

Ga je de badkamer renoveren? Of staat er een verbouwing in de planning waardoor je op zoek bent naar een nieuwe douchewand met schuifdeur? Je hebt vast al nagedacht over hoe jouw douchewand met schuifdeur er ongeveer uit moet komen te zien. Vaak zien de ontwerpen er erg fraai en stijlvol uit. Maar je wilt wel een douchewand met schuifdeur hebben die past in het interieur van je badkamer.

Bij GLAZZ stel je jouw eigen douchewanden en schuifdeuren helemaal zelf samen naar eigen smaak. Daardoor bepaal je zelf hoe jouw douchewand met schuifdeur eruit moet komen te zien. GLAZZ heeft voor elke badkamer een mooie oplossing. En doordat we uitsluitend maatwerk oplossingen maken, past elke douchewand en elke schuifdeur ook letterlijk in jouw badkamer.

In ons assortiment vind je veel verschillende douchewanden met schuifdeuren.

 

Bekijk producten

De voordelen van een glazen douchewand met schuifdeur

Een douchewand met schuifdeur heeft als grote voordeel dat een brede nis eenvoudig af te sluiten is. Dus is jouw nis breder dan 900 mm? Dan is dit zeker een oplossing. 

De schuifdeur van de douchewand schuift langs de douchewand waardoor er geen extra ruimte in beslag genomen wordt wanneer je dit vergelijkt met een douche draaideur. Dit voordeel geeft vaak de doorslag om voor een schuifdeur te kiezen in plaats van een draaideur. Het laatste voordeel is heel persoonlijk. De uitstraling van deze douchewand met schuifdeur is geweldig. Het railsysteem is subtiel, sterk en maak je perfect op maat voor jouw badkamer.

Kies je voor een glazen douchewand met schuifdeur dan kies je ook voor gemak als het gaat om onderhoud. Het schoonmaken van een glazen douchewand is namelijk heel eenvoudig, door het gladde oppervlak van het glas. Je hebt in een paar vegen je glas weer helemaal schoon of droog. Ideaal als schoonmaken niet bepaald je grootste hobby is.

Kies voor een douchedeur met schuifdeur van GLAZZ

Heb je een geschikte douchewand met schuifdeur op onze site gevonden? Bepaal de maat die je nodig hebt. Bent niet helemaal zeker van de juiste afmetingen? Laat de douchewand met schuifdeur dan door ons inmeten en wij regelen de rest.

Het komt regelmatig voor dat een badkamer niet standaard afmetingen heeft. Je bent daardoor vaak beperkt in de mogelijkheden. Bij GLAZZ kennen we bijna geen beperkingen!  De producten van GLAZZ worden uitsluitend op maat gemaakt. Er is daardoor altijd een product uit ons assortiment die past bij en in jouw badkamer.

Heb je ons assortiment al eens bekeken? We verkopen namelijk veel meer producten dan alleen onze douchewanden met schuifdeur. Je ziet ook dat we complete douchecabines, douchewanden voor je inloopdouche of een douchewand met zwart frame verkopen. 

GLAZZ: Dé online glasspecialist

Bestel je jouw douchewand met schuifdeur via onze webshop? Maak gelijk gebruik van onze service op maat. Weet je niet op welke afmetingen je jouw douchewand moet bestellen? Geen probleem! Met onze inmeetservice verzorgen wij jouw inmeting. Je bent er dan helemaal zeker van dat de douchewand naar keuze altijd past in jouw badkamer.

Wil je er ook zeker van zijn dat de montage van de wand foutloos gaat? Maak gebruik van onze montageservice. We zorgen er dan voor dat jouw douchewand met deur volledig gemonteerd wordt in je badkamer. Je hoeft je daar dus geen moment meer druk over te maken.

Glazen douchewand met schuifdeur kopen?

We hebben je al verteld welke voordelen je hebt als je jouw douchewand met schuifdeur via onze site besteld. Bestel één van onze producten van gehard veiligheidsglas. Ontdek meteen de kwaliteit die we met onze glasproducten te bieden hebben. 

Heb je vragen over één van onze douchewanden? Of over één van onze andere producten? Dan komen we graag met je in contact. Chat met ons via de website of stuur ons een berichtje via het contactformulier. Ook als we je kunnen adviseren staan onze specialisten elke dag voor je klaar met het beste advies!

Gerelateerde onderwerpen