Nieuwe badkamer

Nieuwe badkamer

Nieuwe badkamer

De badkamer is vaak de ruimte in je huis waar je elke dag even volledig tot rust komt. Lekker wegzwijmelen onder de douche of even de gedachten verzetten in bad. Maar de badkamer is ook de ruimte waar je jouw dag begint en je dag eindigt. Of waar je jezelf opknapt voordat je de deur uit gaat.

Zonder dat we het zelf misschien wel door hebben is de badkamer ontzettend belangrijk. En daarom is het juist zo belangrijk dat de badkamer er mooi, netjes en verzorgd uitziet. Dat begint uiteraard met de look van je badkamer zelf. Vraag het jezelf, maar eens af: Ben je tevreden met je badkamer? Of zou je toch liever een nieuwe badkamer willen hebben?

Wanneer je kiest voor een nieuwe badkamer

Elke badkamer is weer helemaal anders. Dat geldt voor de grootte, de kleuren en de stijl van je badkamer. Hou je van een strakke, moderne badkamer? Dan kies je doorgaans voor een industriële badkamer. Geef je de voorkeur aan een originele badkamer met veel tierelantijntjes? Dan kies je sneller voor een iets klassiekere badkamer. Zo is elke badkamer uniek. Maar je brengt er elke dag meer tijd door dan je zelf door hebt. En daarom wil je een mooie badkamer. Eentje die bij je past en waarbij je een goed gevoel hebt.

collectieboek badkamer

Nieuwe badkamer? Glass fits all!

Wat voor type badkamer je ook hebt. Glas past er altijd perfect bij! Denk bijvoorbeeld aan een glazen douchewand of een douchedeur van glas. Of wil je een grote badkamerspiegel die speciaal voor jou op maat wordt gesneden? Met glas maak je jouw badkamer meteen een stuk lichter en ruimtelijker. En je kiest daarnaast ook meteen voor kwaliteit. Tenminste, als je voor ons gehard veiligheidsglas kiest. Op onze spiegels na zijn alle producten in onze shop van gehard veiligheidsglas gemaakt. Daardoor is jouw wand, cabine of deur maar liefst vijf keer sterker dan normaal glas. Er moet dan wel heel wat gebeuren wil het glas breken.

Bij GLAZZ vinden we dat je badkamer geen beperkingen mag hebben. Daarom leveren we uitsluitend producten van glas op maat. Omdat we geloven dat maatwerk elke badkamer mooier en functioneler maakt. Of je nu een grote of een kleine badkamer hebt. Bij GLAZZ hebben we voor iedereen een passende oplossing!

Inmeten en montage van je nieuwe badkamer

In het geval van maatwerk wil je er zeker van zijn dat je jouw douchecabine bestelt op de juiste afmetingen. Wil je dit uitbesteden? Kies dan voor onze inmeetservice. We maken graag een afspraak zodat onze monteur jouw inmeting kan verzorgen.

Met onze inmeetservice krijg je ook nog eens 100% pasgarantie. Dat vinden we wel zo eerlijk. Voorkom dat je jouw product met de verkeerde afmetingen geleverd krijgt.

Ben je zelf niet handig en wil je de montage uitbesteden? Dat kan! Bij alle producten die we leveren sturen we een uitgebreide handleiding mee. Maar het gebeurt regelmatig dat onze klanten de montage zelf niet zien zitten. Daarom hebben we ook een montageservice. Zodat je je niet alleen kunnen helpen bij het inmeten, maar je product ook nog eens in je nieuwe badkamer kunnen monteren.

Een nieuwe badkamer met glas

Het voordeel van een nieuwe badkamer is dat je de badkamer volledig naar eigen smaak kan inrichten. Ook als je alleen je badkamer gaat renoveren, heb je de vrijheid om de badkamer naar eigen wens in te vullen. Ga je voor een douchecabine of voor een douchewand met een douchedeur? Kies je voor een kleine wastafel of een grote wastafel met twee kranen. En hoe komt je badkamerspiegel eruit te zien? Het zijn allemaal keuzes die je moet maken om tot de volmaakte, nieuwe badkamer te komen. Ben je op zoek naar inspiratie? Lees dan alles over de nieuwste badkamertrends!

Heb je vragen over één van onze producten van glas? Of wil je dat we je adviseren? Neem eens contact met ons op. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van glas kunnen we je er namelijk van alles over vertellen.

Gerelateerde onderwerpen