Douchecabine 100x100

Douchecabine 100x100

Douchecabine 100x100

Ben je op zoek naar een nieuwe douchecabine? Je bent vast al bekend met de afmetingen van je douchecabine. Want je bent niet voor niets op deze pagina uitgekomen. 

Zoek je een complete douchecabine van 100x100? Bij GLAZZ® hebben we een uitgebreid aanbod met de meest uiteenlopende, moderne douchecabines. Je bekijkt ons ruime assortiment op onze site en je ontdekt meteen de mogelijkheden die we je bieden. Ben je op zoek naar een douchecabine van 80x80 of 90x90? Ook deze afmetingen maken wij in onze fabriek.

Bekijk hieronder ons assortiment met douchecabines van 100x100 en alle andere afmetingen.

De voordelen van een douchecabine van glas

De douchecabines van GLAZZ® worden uitsluitend gemaakt van gehard veiligheidsglas. Daardoor zijn al onze douchecabines zeer stijlvol en ook nog eens makkelijk schoon te maken. Je hebt na je douchebeurt je cabine in no-time droog. En staat het schoonmaken van je badkamer op de planning? Ook dan is een glazen douchecabine echt een uitkomst!

Een douchecabine van 100x100 is natuurlijk een perfect formaat. Je hebt namelijk voldoende ruimte om te douchen. We vinden daarnaast dat je nieuwe douchecabine ook moet passen bij je badkamer. Met glas maakt het niet uit wat van type badkamer je hebt. Glas past in namelijk in ieder interieur. En glas is niet alleen stijlvol, het maakt je badkamer optisch ook nog eens groter. Een win-winsituatie dus!

collectieboek badkamer

Douchecabine 100x100 op maat

Een douchecabine van 100x100 is een gangbare maat. Het formaat van 100 bij 100 is geschikt voor zowel grote- als kleine badkamers. Ondanks dat je gebonden bent aan de standaard formaten van je douchecabine stel je bij GLAZZ® alsnog je douchecabine zelf samen. Oke, de afmetingen, daar moet je je wel aan houden. Maar verder heb je geen beperkingen. Kies jouw type douchecabine en stel hem helemaal zelf samen op onze website. Je berekent ook nog eens direct de prijs online.

De online specialist in glas

Als je toch bezig bent met het vernieuwen of verbouwen van je badkamer, waarom zou je dan ook niet even verder kijken in ons assortiment? We produceren namelijk veel meer producten van glas voor in en rondom huis. Heb je een nieuwe badkamerspiegel nodig? Of een nieuwe pendel- of schuifdeur als badkamerdeur? Neem eens een kijkje in ons assortiment en ontdek wat bij jouw badkamer past.

Heb je vragen, een opmerking of kun je ons advies goed gebruiken? Of je nu op zoek bent naar een douchecabine van 100x100 of een douchehoek met andere afmetingen. Bekijk eens ons aanbod en ontdek welke producten van glas we nog meer leveren.

We staan graag voor je klaar. Neem contact op via de chat, per telefoon of stuur ons een berichtje via het contactformulier. We verzekeren dat we je zo goed mogelijk helpen.

Gerelateerde onderwerpen