Gesloten douchecabine

Gesloten douchecabine

Gesloten douchecabine

Op zoek naar een nieuwe douchecabine voor in de badkamer? Heb al eens nagedacht over het aanschaffen van een gesloten douchecabine? Deze glazen douchecabines zorgen dat je er altijd warmpjes bij staat onder de douche. Onze gesloten douchecabines houdt de warmte goed vast. Daardoor krijg je het niet snel koud onder de douche. Tenzij je doucht met koud water natuurlijk.

Een gesloten douchecabine heeft nog een ander voordeel. Je voorkomt dat je hele badkamer zeiknat wordt. Er is niets zo frustrerend dan dat er na het douchen overal water ligt op badkamervloer. Met een gesloten douchecabine zorg je dat je na het douchen alleen de douchecabine schoonmaakt. En dus niet de hele badkamer.

 

Bekijk producten

GLAZZ: Méér dan alleen een online glashandel

Bestel je jouw gesloten douchecabine bij GLAZZ? Bij ons bestel je direct bij de fabrikant. We maken je douchecabine op maat zodat je er zeker van bent dat de douchecabine in je badkamer past. Onze douchecabines worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Hierdoor zijn onze douchecabines maar liefst vijf keer sterker dan de meeste douchecabines gemaakt van ongehard glas.

GLAZZ bestaat al meer dan 100 jaar. We hebben in al die jaren veel geleerd van en over onze producten. Onze glasspecialisten hebben alle antwoorden op je vragen. We maken verschillende glas op maat oplossingen voor onder meer de keuken, de woonkamer, de badkamer en voor op kantoor. Naast een gesloten douchecabine kun je bij ons ook terecht voor een enkele douchewand of douchedeur van glas. Maar ook als je op zoekt ben naar een scheidingswand voor in de woonkamer, een glazen deur of een glazen keuken achterwand kies je voor de professionaliteit van GLAZZ.

Inmeten of monteren van de douchecabine

Bijvoorbeeld met een inmeting. Ben je niet zeker van de juiste formaten? Voorkom dat je een douchecabine bestelt met de verkeerde afmetingen. Kies voor onze inmeetservice en onze monteur maakt een afspraak met jou voor een inmeting.

Daarnaast heeft GLAZZ ook een eigen montageservice. Wil je jouw gesloten douchecabine door ons laten monteren? Wij zorgen dat je douchecabine bij onze monteur wordt afgeleverd zodat hij deze mee kan nemen op de montage datum. (Dit kan alleen wanneer de douchecabine in de bus van onze monteur past).

Een gesloten douchecabine kopen?

Wil je een gesloten douchecabine kopen? Bekijk ons ruime assortiment met gesloten douchecabines op onze webshop. Je berekent direct de prijs online waardoor je meteen weet wat je ervoor betaald. Heb je vragen over een onze gesloten douchecabines? Of over een ander product van GLAZZ? Dan komen we graag met je in contact!

Gerelateerde onderwerpen