Complete douchecabine bestellen?

Complete douchecabine bestellen

Complete douchecabine bestellen?

Ben je van plan om je badkamer binnenkort te renoveren? Of ga je jouw douchecabine compleet laten vervangen? Dan ben je vast op zoek naar een geschikte leverancier. En ben je terecht op onze website uitgekomen.

We nemen je graag mee in de voordelen van onze glazen douchecabines. Bestel je jouw complete douchecabine bij GLAZZ® dan profiteer je gelijk van deze voordelen.

Een douchecabine van glas op ieder formaat 

GLAZZ® is dé glasspecialist op het gebied van glas op maat. Bij ons bestel je een complete douchecabine en daar krijg je daar onze kwaliteit en service bij. We verkopen uitsluitend douchecabines gemaakt van gehard glas. Onze douchecabines zijn daardoor extra sterk en kunnen gemiddeld langer mee.

Een douchecabine van glas past vrijwel in elke badkamer. Welke stijl je ook hebt, glas past er altijd perfect bij! Glazen douchecabines zijn eenvoudig schoon te maken. Dat lijkt ons ook niet onbelangrijk. 

Laat je douchecabine gratis inmeten

Douchecabines zijn er in allerlei soorten en maten. Veelal kom je standaard maten tegen als 100x100, 90x90 of 80x80. Maar het komt ook vaak voor dat een douchecabine een ander formaat heeft. Of moet de douchecabine geplaatst worden in een nis? Dan heb je toch een ander soort douchecabine nodig. 

Wil je er zeker van zijn dat je een douchecabine besteld op de juiste afmetingen? Kies dan voor onze gratis inmeetservice. Onze monteurs komen bij je langs en zorgen dat het  goed wordt opgemeten. Je weet daardoor zeker dat je jouw douchecabine besteld met de juiste afmetingen.

Complete douchecabine bestellen?

Bestel je complete douchecabine bij GLAZZ®. Jouw cabine direct geleverd vanuit de fabriek en binnen enkele dagen geleverd en gemonteerd. Kies voor de kwaliteit en de service van GLAZZ® en laat ons jou volledig ontzorgen.

Bekijk ons assortiment met douchecabines, maak een afspraak voor een inmeting of neem bij vragen contact met ons op in de chat. Waar we je ook bij kunnen helpen. We staan voor je klaar.

Gerelateerde onderwerpen