Schuifdeur kopen

Wil je een ruimte in je huis afsluiten om een knussere setting te creëren, maar is er geen ruimte voor de draaicirkel van een normale deur? Of zoek je een stijlvolle oplossing om je kledingkast achter te verbergen? Dan is een glazen schuifdeur kopen een uitstekende oplossing. Dat is niet alleen superpraktisch, maar houdt de ruimtes in je huis ook ruimtelijk, netjes en licht.

Plaats een glazen schuifdeur tussen je woonkamer en open keuken om de ruimtes van elkaar te scheiden. Zo houd je kookgeurtjes in de keuken, maar blijft het wél heerlijk licht in je huis. Of gebruik de glazen schuifdeur als toegangsdeur voor de inloopkast in je slaapkamer. Ideaal als er geen ruimte is om een normale deur te openen, en dé manier om de lichte en ruime inloopkast van je dromen te creëren.

Zoals deze zijn er nog veel meer mogelijkheden, want glazen schuifdeuren kun je overal in huis toepassen. Zeker als je kiest voor het maatwerk van GLAZZ®!

 

Schuifdeur laten maken: maatwerk past altijd

Wil je een glazen schuifdeur bestellen? Dan hoef je vooraf alleen even te controleren of er genoeg ruimte is om de deur opzij te schuiven. Hoe hoog het plafond is en hoe breed of smal je de deur wilt hebben, maakt helemaal niet uit. Bij GLAZZ® maken we al onze glazen schuifdeuren helemaal op maat. Dan weet je niet alleen zeker dat het altijd past, maar krijg je ook het mooiste resultaat.

De maat die je nieuwe glazen schuifdeur moet hebben, mag je zelf aan ons doorgeven. Vind je dat lastig? Dat is geen probleem: dan gebruik je gewoon onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat je glazen schuifdeur perfect past.

Glazen schuifdeur kopen? Ook het design kies je zelf 

Het formaat van je schuifdeur bepaal je dus helemaal zelf. Maar dat is niet het enige waar je zelf over beslist, ook het design van je glazen schuifdeur kies je zelf. Zo is je nieuwe schuifdeur niet alleen functioneel, maar voegt het zelfs iets extra’s toe aan de stijl van je interieur! Hierbij kun je denken aan:

Het type glas. Kies je voor satijnglas (met 1 ruwe zijde om inkijk tegen te gaan, ideaal als je de schuifdeur als badkamer- of toiletdeur gebruikt) of heb je liever iets anders? Bij GLAZZ® hebben we ook extra helder glas voor veel lichtinval. Of kies voor glas met een groene, grijze, bronzen of blauwe tint, voor een sfeervol tintje aan je interieur. 

De grootte van de glazen schuifdeur. Je hebt de keuze uit een enkele schuifdeur, dubbele schuifdeur (ideaal als chique en suite deuren) en zelfs een complete glazen schuifwand op maat. 

De afwerking van de glazen schuifdeur. Kies je voor een volledig glazen schuifdeur of heb je liever een deur met zwarte kaders voor een industriële look? Dat laatste past goed binnen een industrieel interieur, maar is ook een stoer accent binnen een moderne inrichting.

Al meer dan 100 jaar dé glasspecialist in Nederland 

Bij GLAZZ® verwerken we al meer dan 100 jaar tal van producten van gehard veiligheidsglas. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Al onze producten maken we op maat; dat is onze standaard. Dan doen we in onze fabriek in Nederland, waardoor we de levertijden kort kunnen houden. 

Heb je nog wat hulp nodig bij het bestellen van je glazen schuifdeur? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!