Stalen look schuifdeur

Stalen schuifdeur

Stalen look schuifdeur

Zoek je een stoere schuifdeur om twee ruimtes in je huis van elkaar af te sluiten? En vind je een stalen schuifdeur zo zwaar en donker? Om een gezellige woonkeuken te creëren of een mooie kamer en suite, is een industriële schuifdeur van glas een ideale oplossing. Het is een geweldig alternatief voor een stalen schuifdeur.

Je creëert in een handomdraai twee losse ruimtes, die optisch toch één grote ruimte blijven.
Daarnaast geef je jouw interieur een industrieel tintje en extra allure. Nog een paar toffe kamerplanten erbij en een vintage vloerkleed, en klaar ben je!

Heb je een ruime woonkamer en keuken die beter tot hun recht komen met een industriële schuifdeur van glas ertussen? Of wil je een kantoor- of speelruimte stijlvol afsluiten, zodat je in alle rust kunt werken en je kinderen naar hartenlust kunnen spelen? Dan helpen we je bij GLAZZ graag aan mooie industriële schuifdeuren van glas die altijd passen.

Ons alternatief op een stalen schuifdeur: Lichter én handzamer

De industriële glazen schuifdeuren die we bij GLAZZ in onze collectie hebben, zijn een mooi alternatief voor de zware, donkere schuifdeuren van staal of hout. Bij GLAZZ krijg je wel de industriële look van een stalen schuifdeur, maar lever je niet in op de hoeveelheid licht die de ruimte binnenkomt. Daarnaast zijn de deuren ook veel lichter in gewicht en handzamer in gebruik. Wel zo fijn!

De schuifdeuren van glas maken we bij GLAZZ van gehard veiligheidsglas. Dit is maar liefst vijf keer sterker dan ongehard glas, waardoor het veel minder snel breekt. De kaders op het glas printen we met keramische verf. Deze verf wordt tijdens het harden één met de deur, waardoor een duurzame emaillaag ontstaat. Deze laag is kras- en uv-bestendig én - niet onbelangrijk - makkelijk schoon te maken.

Kieshulp deuren

Stalen schuifdeuren voor binnen op maat gemaakt

Bij GLAZZ maken we al onze producten op maat. Dat geldt dus ook voor onze glazen schuifdeuren voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer of voor op kantoor. Weet je al welk formaat jouw nieuwe schuifdeuren of schuifdeur met glazen wand moeten hebben? Dan geef je dat gewoon aan ons door.

Vind je het lastig om zelf te bepalen hoe groot de deuren moeten zijn? Dan is er onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat het past en wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. Je ontvangt een overzicht van de mogelijkheden voor ons alternatief op stalen schuifdeuren en de bijbehorende prijzen.

GLAZZ: Dé #1 glasspecialist in Nederland

Al meer dan 100 jaar verwerken we bij GLAZZ diverse producten van vlakglas. Van een mooie douchedeur tot een badwand op maat en van een tafelblad van glas tot glazen keuken achterwand. Daarom mogen we onszelf gerust dé #1 glasspecialist noemen. We produceren onze producten in onze eigen moderne fabriek in Nederland. Onze producten krijgen dus allemaal de stempel ‘Made in Holland’ en we bezorgen rechtstreeks uit onze fabriek bij je thuis.

Ben je op zoek naar een nog betere oplossing dan een schuifdeur van staal? Kies voor een glazen deur met stalen look van GLAZZ. Duurzamer, lichter en eenvoudig zelf te monteren. Heb je vragen over één van onze producten van glas? Dan komen we graag met je in contact. En ook als je ons advies nodig hebt, staan we natuurlijk voor je klaar.

Wil je meer weten over ons mooie alternatief voor stalen schuifdeuren of wil je dat we de deuren thuis bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Stalen look schuifdeur: Kies voor hét alternatief van glas!

Ben je op zoek naar een stalen schuifdeur of een schuifdeur met een stalen look? Kies voor een mooie en praktische schuifdeur van glas. Bekijk ons assortiment en stel jouw eigen schuifdeur zelf samen op de website. Heb je hulp nodig? Of kun je professioneel advies goed gebruiken? Dan komen we graag met je in contact.

Gerelateerde onderwerpen