Industriële schuifdeuren

Industriële schuifdeur

Industriële schuifdeuren

Schuifdeuren zijn er in allerlei soorten en maten. We komen de meest uiteenlopende schuifdeuren tegen,  bijvoorbeeld van glas of van hout. Bij GLAZZ® zien we de laatste jaren een enorme run op industriële schuifdeuren. Onder andere voor in de woonkamer of de badkamer. Heb jij bijvoorbeeld een klassieke, industriële of scandinavische woonstijl? Dan is een industriële schuifdeur een uitstekende toevoeging.

De industriële schuifdeuren die we leveren worden geproduceerd van gehard veiligheidsglas. Het voordeel van deze glassoort is dat het extra sterk is, waardoor het moeilijker breekbaar is vergeleken met ongehard glas.

Maatwerk met 100% pasgarantie

Onze industriële schuifdeuren zijn volledig samen te stellen en worden voor jou op maat gemaakt. Bekijk ons ruime assortiment met industriële schuifdeuren van glas en ontdek welke passende oplossing het beste op jouw wensen aansluit.

Twijfel je over de maat? Dan hebben wij dé oplossing. Kies voor onze inmeetservice en je zorgt ervoor dat jouw industriële schuifdeur met de juiste afmetingen wordt besteld. Onze monteurs staan voor je klaar en ontzorgen je graag bij het inmeten van je glazen schuifdeur. Kies voor je onze inmeetservice dan krijg je bij GLAZZ® een 100% pasgarantie!

Keramisch kader print

De glazen schuifdeuren met de keramisch geprinte zwarte kaders zijn een alternatief op de industriële stalen schuifdeuren. Het zwarte emaille kader geeft de deur een industriële look en geeft je een ruimtelijke gevoel in huis.

De keramische verf wordt tijdens het harden één met het glas. Dit wordt emailleren genoemd. Een emaillelaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen: email is zeer glad (hygiënisch), is duurzaam en is tegen het verkleuren door de uv-straling (hoge kleurvastheid). De emaille lak is krasbestendig.

Industriële schuifdeuren op maat laten maken?

Wil je jouw industriële schuifdeur op maat laten maken? Kies voor GLAZZ®. Je kiest dan voor de beste kwaliteit en de beste service. Bekijk ons ruime aanbod en bereken direct de prijs op onze website. Wil je jouw industriële schuifdeur laten inmeten? Dan maken we graag een afspraak met je.

Heb je verder nog vragen? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar. Neem contact op via ons formulier of start een gesprek via onze chat.

 

 

Gerelateerde onderwerpen