Industriële schuifdeur

Industriële schuifdeur

Industriële schuifdeur

Je wilt een industriële schuifdeur op maat laten maken. Een logisch keuze, want we zien de laatste jaren een enorme run op industriële schuifdeuren voor in de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer of voor op kantoor. Wat jouw woonstijl ook is, zo’n schuifdeur maakt jouw interieur helemaal af. 

Bij GLAZZ stel je jouw schuifdeur helemaal zelf samen. Ben je klaar met samenstellen? Kies er dan voor om jouw schuifdeur in te laten meten door een professional. Weet je de maten van jouw nieuwe schuifdeur? Bestel hem dan eenvoudig en snel op onze website.

 

Bekijk producten

De voordelen van een industriële schuifdeur van glas

Een industriële schuifdeur van glas (ook wel: steel look schuifdeur) heeft veel voordelen. Deze voordelen nemen we graag even met je door om je ervan te overtuigen dat je een goede keuze maakt voor een glazen schuifdeur met industriële kaders.

Veilig met een schuifdeur van gehard veiligheidsglas

Alle producten in ons assortiment worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het voordeel van gehard veiligheidsglas is, zoals de naam het al zegt, heel veilig. Dat komt doordat het glas enorm sterk is. De kans dat het glas bij een ‘normale’ schuifdeur breekt, is stukken groter. Mocht het glas van onze schuifdeuren alsnog breken, dan breekt het in duizenden onscherpe brokjes.

Makkelijk in onderhoud en schoonmaak

Het voordeel van alle producten uit ons assortiment is dat het supermakkelijk in onderhoud is. Doordat jouw industriële schuifdeur helemaal van glas wordt gemaakt, heb je hier weinig omkijken naar en is het gladde oppervlak met onze GLAZZ cleaner in een mum van tijd weer helemaal schoon en droog.

Stel je eigen industriële schuifdeur online samen

GLAZZ geeft je de mogelijkheid om zelf je eigen schuifdeur samen te stellen op de website. Zo creëer je jouw unieke schuifdeur die ook nog eens helemaal past bij jouw interieur. Onze handige configurator helpt je stap voor stap bij het samenstellen industriële schuifdeur naar wens te maken.

Altijd een oplossing door onze maatwerk productie

Niet elke woning is hetzelfde en dat geldt ook voor de maten die je nodig hebt bij een schuifdeur. We zien steeds vaker dat er gevraagd wordt naar een maatwerk oplossing doordat standaard schuifdeuren qua afmeting vaak niet voldoen.

Omdat we alle producten volledig op maat maken, is er ook voor jou altijd een oplossing beschikbaar. Op welke afmetingen je de schuifdeur ook nodig hebt, GLAZZ maakt het voor je.

Kieshulp deuren

De kosten van jouw industriële schuifdeur

Zo’n industriële schuifdeur op maat laten maken is natuurlijk heel handig, maar je wilt natuurlijk ook weten wat zo’n schuifdeur je gaat kosten. Bij GLAZZ bestel je al een enkele schuifdeur op maat vanaf € 510.

De totale prijs van jouw schuifdeur is natuurlijk ook afhankelijk voor het type schuifdeur waarvoor je kiest en welke extra opties je kiest. Door je schuifdeur zelf samen te stellen met onze handige configurator, bereken je direct de prijs. Je weet daardoor ook meteen waar je aan toe bent en wat de industriële schuifdeur die je hebt samengesteld moet gaan kosten.

GLAZZ: Dé leverancier van jouw nieuwe schuifdeur

We hebben je al helemaal meegenomen in de mogelijkheden van een industriële schuifdeur op maat bij GLAZZ. Maar we stellen ons ook nog even graag aan je voor.

Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van glas op maat oplossingen zijn we dé online glasspecialist. Naast onze schuifdeuren zit je bij ons ook goed voor een glazen deur, een taatsdeur of een pendeldeur van glas. En ben je op zoek naar een oplossing voor de keuken of voor in de badkamer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Alle producten maken we zelf in onze eigen hypermoderne fabriek op Nederlandse bodem. Bestel je jouw schuifdeur op onze website, dan gaan we meteen aan de slag met het maken van jouw nieuwe deur. Je hoeft daardoor ook nooit onnodig lang te wachten tot jouw schuifdeur bij jouw thuis wordt bezorgd of wordt gemonteerd.

Kies voor de beste service bij jouw schuifdeur

Naast het maken van glas op maat oplossingen, vinden we complete ontzorging ook heel belangrijk. Bij GLAZZ begrijpen we namelijk heel goed dat niet iedereen handig genoeg is om de inmeting of montage zelf te doen. We nemen jouw daarom graag even mee in de mogelijkheden die we als extra service bieden bij jouw industriële schuifdeur.

Inmeten met een 100% pasgarantie

Zie je het inmeten van jouw nieuwe schuifdeur niet echt zitten, kies dan voor onze inmeetservice met een 100% pasgarantie. Voorkom dat je per ongeluk een schuifdeur bestelt op de verkeerde maten, waardoor hij niet past in jouw bestaande kozijn. Met een inmeting neem je geen risico.

Kloppen de maten na het inmeten van onze monteurs alsnog niet? Dan krijg je van ons kosteloos een nieuwe schuifdeur die wel past.

Kies je voor het inmeten, dan neemt onze monteur contact met jou op voor het inmeten van de schuifdeur. Plan jouw afspraak op een tijdstip waarop het jou het beste past.

Het monteren van de schuifdeur uitbesteden aan GLAZZ

Niet iedereen zit het zitten om de montage van de schuifdeur zelf te gaan doen. Bij GLAZZ begrijpen we je in zo’n geval maar al te goed. Wil je jouw schuifdeur laten monteren door een monteur? Kies dan voor de professionele montageservice van GLAZZ. Een monteur van GLAZZ neemt contact met je op voor het maken van een afspraak, op een moment dat het jou past.

Een gratis proefmonster bestellen

Wil je weten welk glas we gebruiken voor jouw industriële schuifdeur? Bestel een gratis proefmonster en ontvang een sample van het glas dat we gebruiken voor onze schuifdeuren. Ga je vandaag één of meer proefmonster bestellen? Dan heb je deze al in een paar dagen in huis.

Industriële schuifdeur op maat laten maken

Ga je jouw nieuwe industriële schuifdeur op maat laten maken door de professionals van GLAZZ? Dan kies je voor een hoogwaardige kwaliteit schuifdeur die perfect past bij jou en het interieur van je woning. En met onze uitgebreide service op maat maak je er helemaal een feestje van!

Kies uit één van de basismodellen op onze website en stel jouw deur helemaal zelf samen op de website. Tijdens het samenstellen worden realtime de prijs berekend, waardoor je meteen weet wat de schuifdeur gaat kosten.

Zit je nog met vragen? Of kun je heel goed onze hulp of ons advies gebruiken? Dan denken en kijken we graag met je mee. Onze adviseurs helpen jou bij het maken van de juiste keuze waardoor we ook jou kunnen rekenen als een tevreden klant van GLAZZ!

Gerelateerde onderwerpen