Pendeldeur voor de douche

Pendeldeur voor de douche

Pendeldeur voor de douche

Is het in je badkamer een beetje passen en meten, maar wil je toch een douchedeur waarbij je de douche makkelijk in en uit stapt? Dan is de pendeldeur voor de douche een goede optie. Doordat een pendeldeur uit 2 delen bestaat, komt de deur minder naar je toe dan een enkele douchedeur. Daarnaast kan een pendel douchedeur ook naar binnen open. Handig als de ruimte in de douche groter is dan de ruimte er buiten.

 

Bekijk producten

Natuurlijk is een pendeldeur meer dan alleen functioneel. Het geeft je badkamer ook een luxe uitstraling. Zeker als je hem koopt bij GLAZZ. We maken hem niet alleen precies voor je op maat, maar bieden ook tal van mogelijkheden om de deur helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor getint glas of een industriële look. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De voordelen van een douche met pendeldeur

  1. De laatst tijd zien we dat steeds meer mensen kiezen voor een pendeldeur voor de douche. Dat heeft een aantal redenen:
  2. Makkelijk in gebruik. Een douche pendeldeur bestaat uit 2 delen die je naar binnen en naar buiten kunt openen. Daarmee is het gebruiksgemak hoog. Op ieder deel van de pendeldeur vind je een handvat op precies de juiste hoogte. En omdat een pendeldeur voor een douche een kleine draairadius heeft en ook naar binnen open kan, is het ook ideaal voor gebruik in kleinere badkamers.
  3. Veel keuzemogelijkheden. Bij GLAZZ kun je jouw glazen pendeldeur voor de douche helemaal zelf samenstellen. Wil je een deur met een industrieel tintje? Dan kies je voor een of meerdere industriële kaders. En wat dacht je van getint glas? Een mooie grijstint of brons? Net wat bij de rest van je badkamer past. Ook hoe de handvatten op de douche pendeldeur eruit komen te zien, bepaal je helemaal zelf.
  4. Luxe afwerking. Een pendeldeur voor de douche geeft je badkamer een luxe uitstraling. Beide delen van de deur zijn precies even groot, waardoor het rustig oogt. Daarnaast hebben de glazen pendeldeuren van GLAZZ geen ribbeltjes, randjes of naadjes, waardoor je geniet van een strakke afwerking en het makkelijk combineert met andere materialen.

Een douche met pendeldeur op maat

Bij GLAZZ leveren we pendeldeuren voor de douche in alle afmetingen. We hebben dus een douche pendeldeur van 85 cm, 90 cm, maar ook 100 cm en 120 cm wanneer je kiest voor een deur met zijlicht in ons assortiment. Daarnaast leveren we uiteraard ook maatwerk. Daarvoor hebben we ook een handige inmeetservice. Dan komt een van onze ervaren inmeters bij je thuis om ervoor te zorgen dat de pendeldeur in je douche altijd precies past. Natuurlijk kun je de maten ook zelf aan ons doorgeven.

Dé #1 in glas op maat

We produceren alle glas op maat oplossingen vanuit onze eigen fabriek van Hollandse bodem. Douchedeuren voor de badkamer mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Onze producten produceren we in onze eigen fabriek en zijn dus ‘made in Holland’. We bezorgen rechtstreeks vanuit onze fabriek bij je thuis, waardoor je altijd profiteert van dé beste service en een snelle levertijd.

Wil je meer weten over onze douchedeuren of heb je nog advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen