Draaideur in de douche

Draaideur in de douche

Draaideur in de douche

Gemak gaat in een badkamer boven alles, toch? Als je ‘s ochtends nog wat slaperig de douche instapt, is hannesen met de douchedeur het laatste waar je op zit te wachten. Een draaideur in de douche trek je heel soepel in één beweging open. Makkelijker kan het niet. En omdat je naast gemak ook een mooie badkamer wilt hebben, kies je bij GLAZZ uit een grote collectie stijlvolle glazen draaideuren voor in de douche.

Een glazen draaideur is een luxe manier om je douche af te sluiten. Het gemak zit hem niet alleen in het gebruik, maar ook in het schoonmaken. Glazen draaideuren hebben geen randen en naden waar vuil zich in kan ophopen, waardoor je ze met een doekje makkelijk afneemt. En kies je voor een draaideur van GLAZZ? Dan kun je de deur ook nog in elke gewenste maat bestellen.

 

Bekijk producten

De voordelen van een douche draaideur

  1. Een draaideur in de douche is één van de meest verkochte douchedeuren. Dat is natuurlijk niet voor niets. Als je kiest voor een draaideur, geniet je van een aantal handige voordelen:
  2. Makkelijk te openen. Hendel naar beneden duwen en je stapt moeiteloos je douche in. En diezelfde hendel hoef je daarna alleen maar achter je dicht te trekken. Eenvoudiger kunnen we het niet voor je maken. Geen douchedeur is makkelijker in gebruik dan de draaideur.
  3. Optimaal gebruikmaken van de ruimte. Een draaideur snoept niets af van de ruimte in je douche. Daarnaast kun je zelf kiezen naar welke kant de deur open moet om goed in je badkamer te passen. Omdat de draaideuren voor de douche bij GLAZZ van glas zijn, zorgen ze ook nog voor een heel ruimtelijk effect.
  4. Luxe afwerking. Met een mooi afgewerkte glazen draaideur van GLAZZ geef je jouw douche een luxe afwerking. Omdat de draaideur geen ribbeltjes, randjes of naadjes heeft en precies op maat is, slaat de deur naadloos aan. Zo geniet je van een strakke en stijlvolle afwerking.

Een draaideur in de douche die altijd past

Bij GLAZZ kennen we de meerwaarde van maatwerk. We hebben draaideuren in alle gangbare maten - 70 cm, 80 cm, 90 cm - maar leveren ook maatwerk. Want misschien heb je voor jouw douchewand met draaideur net een andere maat nodig. De maat kun je zelf aan ons doorgeven, maar je kunt de deuren ook door ons laten opmeten. Daarvoor gebruik je onze inmeetservice met 100% pasgarantie.

Glasproducten uit eigen fabriek

Van mooie douchewanden op maat tot een spatwand voor in jouw keuken, van een glasplaat op maat tot een prachtige taatsdeur. Bij GLAZZ zijn we al meer dan 100 jaar bedreven met het produceren en leveren van glas op maat producten. Net zoals alle andere glasproducten, geldt ook voor onze draaideuren, dat we deze in eigen land produceren. Kies je voor GLAZZ? Dan kies je voor kwaliteit en profiteer je van een snelle levertijd.

Wil je meer weten over onze draaideuren voor de douche of heb je nog wat advies nodig? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!