Kamerafscheiding op maat

Tussenwand plaatsen

Kamerafscheiding op maat

Wanneer je één grote ruimte hebt in huis of op kantoor, dan kan het snel lawaaierig worden. Je wilt wel wat meer privacy hebben, alleen beschik je niet over een eigen ruimte. GLAZZ helpt je door een kamerafscheiding op maat te maken. Doordat jouw kamerafscheiding gemaakt wordt van glas, ogen de ruimtes in jouw woonkamer of op jouw kantoor groter dan dat deze in werkelijkheid zijn. Bij GLAZZ maken je jouw kamerafscheiding op maat en altijd naar wens. Je kiest zelf onder andere de afmeting, de glassoort en de deurgreep.

De voordelen van een glazen kamerafscheiding

Een grote ruimte opsplitsen is ideaal met een glazen kamerafscheiding. Behalve de functionele voordelen van een kamerafscheiding heeft het nog meer voordelen:

 - Stijlvol. Bij GLAZZ heb je keuze uit verschillende tinten glas, zwarte keramische verf kaders en zijn deze in verschillende stijlen te verkrijgen. Op deze manier heb je een kamerafscheiding die precies aansluit op het interieur van je huis of kantoor.

 - Ruimtelijke sfeer. Door gebruik te maken van een glazen kamerafscheiding, behoud je de ruimtelijke sfeer van een grote ruimte. Doordat je jouw collega’s of familie nog steeds kan zien, blijf je in contact met elkaar en voelt het niet dat je afgezonderd zit van de rest.

 - Betere temperatuurregeling. Als je een kamerafscheiding plaatst in ruimtes waar veel zonlicht of schaduw is, kun je efficiënter de temperatuur regelen binnen de diverse ruimtes. Zo kun je aparte kamers koelen en verwarmen indien nodig.

 - Geluiddempend effect. Doordat je een grote ruimte opdeelt in verschillende, kleinere ruimtes krijg je geen barrières om geluiden te verminderen. Je kunt rustig blijven werken, bellen of overleggen zonder dat iemand anders daar veel last van heeft.

Stel je glazen kamerafscheiding op maat samen

Bij GLAZZ is de keuze enorm. Er is altijd een passende oplossing voor jouw glazen kamerafscheiding op maat. Op onze website stel je zelf jouw kamerafscheiding of scheidingswand samen en bereken je direct de prijs online. Daardoor kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Weet je het nog niet helemaal zeker met de afmetingen? Maak dan gebruik van de gratis inmeetservice van GLAZZ. Onze professionals staan voor je klaar met de beste oplossing voor in jouw woon- of werksituatie. Bovendien is de inmeetservice voorzien van 100% pasgarantie, dus ben je gegarandeerd van een perfect passende kamerafscheiding. Vraag gerust om ons deskundig advies als je er zelf niet helemaal uitkomt of wanneer je vragen hebt over de kamerafscheiding of over één van onze andere producten van glas op maat!

Gerelateerde onderwerpen