Stalen Look scheidingswand woonkamer

-Scheidingswand woonkamer

Stalen Look scheidingswand woonkamer

Kies je ervoor om jouw woonkamer een stuk moderner te maken met een stalen scheidingswand? Bij GLAZZ vertellen we je maar al te graag over de mogelijkheden van een scheidingswand van glas.

Een scheidingswand is de perfecte oplossing voor het opdelen van twee ruimtes. Bij GLAZZ leveren we scheidingswanden voor onder andere in de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en kantoor. Onze wanden worden uitsluitend gemaakt van glas op maat. Dus zoek je een scheidingswand met stalen look? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stel jouw scheidingswand op maat samen op onze website. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator stel je jouw gewenste scheidingswand samen en bereken je direct de prijs online. Je weet meteen wat zo’n scheidingswand jou gaat kosten en wanneer de scheidingswand kosteloos bij je thuis wordt geleverd.

Voordelen van een glazen scheidingswand met stalen look

Kies je voor een glazen scheidingswand met een stalen look, dan kies je voor een moderne en duurzame oplossing voor in jouw woonkamer. Het voordeel van onze glazen scheidingswanden is dat je verschillende ruimtes van elkaar afscheid zonder dat je de ruimtes optisch kleiner maakt. Het doorzichtige glas zorgt er namelijk voor dat de ruimtes in jouw woonkamer ruimtelijk blijven. Een ander belangrijk voordeel is dat de scheidingswand lichtdoorlatend is waardoor je geen donkere ruimtes creëert.

Ben je geen liefhebber van schoonmaken? Dan is een glazen scheidingswand ook de oplossing voor jou. Het voordeel van glas is dat je het eenvoudig en snel schoon hebt. Je bent dus niet iedere keer lang bezig met het schoonmaken van jouw scheidingswand.

Maak kennis met GLAZZ

Met meer dan 100 jaar ervaring zijn we dé glas op maat specialist in Nederland. We hebben een eigen fabriek op Nederlandse bodem waardoor we, nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, direct aan de slag gaan met de productie van jouw scheidingswand. Bij ons kies je niet alleen voor kwaliteit, maar je kiest ook voor een snelle en duurzame oplossing. Je hoeft niet wekenlang te wachten totdat je kan genieten van jouw scheidingswand.

Heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste afmetingen? Kies voor onze inmeetservice. Onze monteur komt bij je thuis om de wand op te meten. Je bent er dan zeker van dat je jouw scheidingswand bestelt op juiste afmetingen. Helemaal met onze 100% pasgarantie als je kiest voor inmeten.

We willen je uiteraard ook graag helpen bij het monteren van de scheidingswand in jouw woonkamer. Kies bij het bestellen van jouw wand voor de montageservice en onze monteur maakt met jou een afspraak voor het installeren van jouw nieuwe scheidingswand.

Scheidingswand woonkamer

Stalen look scheidingswand voor de woonkamer bestellen

Een scheidingswand bestellen met een stalen look voor in de woonkamer? Kies voor een wand van glas en stel jouw scheidingswand helemaal zelf samen op onze website. Het maakt helemaal niet uit welk interieur je hebt, want een glazen scheidingswand past altijd bij jouw interieur.

Heb je ons advies nodig? Of wil je dat een professional met je meedenkt of meekijkt? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de mogelijkheden van onze glazen scheidingswanden op maat.

Gerelateerde onderwerpen