Matglas op maat

Douchedeur Tessa (11)

Matglas op maat

Kies je voor glasproducten voor in huis, in badkamer, keuken of woonkamer, dan moet je een type glas uitkiezen. Wanneer kies je dan voor matglas op maat? En waarom? Als glasspecialist van Nederland weten we daar bij GLAZZ natuurlijk alles van.

Zo is matglas is vooral geschikt voor ruimtes waar voldoende licht belangrijk is, maar waar privacy ook een rol speelt. Denk aan douchedeuren in de badkamer, glazen wc-deuren of glazen tussenwanden voor kantoorruimtes. Door het matglas komt er nog wel licht naar binnen, maar je kan er niet doorheen kijken zoals dat bij helder glas wel het geval is.

 

Bekijk producten

De belangrijkste voordelen van matglas

Wil je een badkamer met douche en toilet licht en ruimtelijk houden, maar wil je niet van de douche naar de wc kijken? Dan is matglas de perfecte oplossing. Het grote voordeel van matglas is namelijk dat je er niet doorheen kan kijken. Daarbij neemt een glazen tussenwand of douchedeur wel maar weinig ruimte in beslag. En dat is dan weer ideaal als je badkamer niet heel groot is.

Het privacy-voordeel is ook een belangrijke reden om te kiezen voor een binnendeur of tussenwand van matglas. Er komt wel licht doorheen, maar je kunt er niet doorheen kijken. Dat is fijn als de binnendeur grenst aan de hal (die misschien niet altijd even netjes is). Of als je kiest voor een glazen wc-deur of slaapkamerdeur. En het is ideaal in kantoorruimtes waarbij je een vergaderruimte niet 100% wilt afsluiten.

Daarnaast is matglas ook heel stijlvol en een sfeermaker in het interieur. Doordat het beperkt licht doorlaat, creëert het in het donker een warme sfeer. Er komt mooi diffuus licht doorheen vanuit de andere ruimte. Iets wat veel sfeervoller is dan het volle licht dat door helder glas schijnt.

20150826_153918

Maak kennis met dé #1 glasspecialist van Nederland

GLAZZ is de glasspecialist van Nederland. Dat zeggen we omdat we meer dan 100 jaar ervaring hebben met het maken van glasproducten. Ook met producten van matglas op maat. Die producten maken we in onze eigen fabriek in Friesland. Dat heeft als voordeel dat we snel kunnen leveren. De meeste producten die je bij ons bestelt heb je al binnen 2 á 3 weken in huis. En met onze handige extra services voor inmeten en monteren wordt het wel heel makkelijk om een glasproduct in je interieur toe te passen.

Bestel jouw matglas online bij GLAZZ

Het hele assortiment van GLAZZ vind je bij ons online. Jouw matglas op maat bestel je dus makkelijk online. Wil je gebruikmaken van onze inmeet- of montageservice? Ook dat regel je online. Dat is wel zo makkelijk.

Kom je er online toch niet helemaal uit en heb je nog wat hulp van ons nodig? Dan neem je gewoon contact met ons op. We staan voor je klaar om je verder op weg te helpen!

Gerelateerde onderwerpen