Dubbele douchedeur Tessa

Dubbele douchedeur Tessa is geschikt voor een brede of dubbele douche. Doordat beide deuren zowel naar binnen als naar buiten geopend kunnen worden is de toegang naar de douche zeer eenvoudig. De deuren zijn helemaal naar wens samen te stellen.

De dubbele douchedeur Tessa wordt gemaakt van 6 mm dik gehard veiligheidsglas en heeft een vaste hoogte van 1.900 mm, 2.000 mm of 2.100 mm. De breedte is zelf te bepalen maar is maximaal 900 mm per douchedeur. Wanneer je de nisbreedte invult dan maken wij de douchedeuren perfect passend voor jouw situatie. Het scharnierprofiel kan  ±8 mm in de breedte worden gesteld en aan de onderzijde van het profiel kan de 0-stand van de deur worden ingesteld. De glazen douchedeur kan op maat gemaakt worden voor onder een schuin dak of wanneer de vloer of wand scheef afloopt. Er zit 4 mm afstand tussen de beide deuren. 

Eenvoudig zelf monteren? Plak of schroef het u-profiel tegen de wand (schroeven niet bijgeleverd). Schuif daarna het scharnierprofiel met daaraan het glas in het u-profiel en klem deze eenvoudig vast de meegeleverde schroeven met afdekkapjes. Het aluminium scharnierprofiel is in de fabriek al aan het glas verlijmd. De bevestigingsschroeven komen aan de binnen- (natte) zijde van de nis. 

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
6 mm
Scharnierprofiel
Zwart of zilver aluminium
Scharnierprofiel
21 mm breed
Scharniert
Beide zijden (+90° tot -90°)
Hoogte
1.900 mm, 2.000 mm of 2.100 mm
Breedte
Max. 1.800 mm