Systeemwand

Systeemwand

Systeemwand

Ben je op zoek naar een glazen systeemwand voor een kantoor? Komen er werkplekken bij of moet er meer rust in de kantoortuin komen? Een glazen systeemwand is de perfecte keuze om de ruimtes te scheiden en het licht in de ruimte te behouden. Een systeemwand van GLAZZ wordt volledig op maat gemaakt en wordt geleverd met profielen naar keuze. Een systeemwand wordt bij GLAZZ ook wel een glazen scheidingswand genoemd.

Ben je op zoek naar een systeemwand die bij je kantoor of bedrijf past. Je glazen systeemwand is namelijk nogal bepalend voor de sfeer van je kantoor. We adviseren je om eens goed te kijken in ons assortiment. Ontdek welke profielen passen in jouw stijl. Bekijk ze hieronder.

Doordat we uitsluitend maatwerk leveren stel je jouw eigen glazen systeemwand samen hoe jij dat wilt. Je hebt niet alleen een systeemwand die bij je wensen past, maar ook een systeemwand die perfect op maat is.

Ben jij een interieurbouwer of aannemer en plaats jij zelf veel systeemwanden in kantoren? Vraag dan een zakelijk account aan zodat je direct profiteert van de inkoopvoordelen.

De specialist voor een glazen systeemwand

GLAZZ heeft meer dan 100 jaar ervaring met het produceren van glas op maat. Elke dag produceren we de meest uiteenlopende producten van glas in onze eigen fabriek. Sterker nog, we verwerken dagelijks meer dan 30 ton glas voor producten die gemaakt van gehard veiligheidsglas. Denk hierbij aan glazen wanden met taatsdeuren, pendeldeuren, of dubbele schuifdeuren.

Omdat onze producten worden gemaakt van gehard veiligheidsglas zijn onze systeemwanden vijf keer sterker dan normaal. We willen je natuurlijk wel kwaliteit bieden en hoe kan dat beter dan met ons veiligheidsglas. Doordat onze glazen wanden gemaakt zijn van gehard veiligheidsglas zijn ze sterk en veilig.

Ben je op zoek naar een systeemwand met gelaagd glas? Dat kan ook. Gelaagd glas kan per paneel op maat worden samengesteld. Ideaal om zo jouw glazen wanden samen te stellen.

Personaliseren van de glazen systeemwand

De glazen wanden worden geleverd in gehard of gelaagd blank glas. Wil jij een logo of een privacy baan aanbrengen op de glazen systeemwand? Kies dan voor een folie. Deze kan je zelf of door een bedrijf op de glazen wanden laten aanbrengen. Je bepaalt zelf de hoogte breedte en kleur. Zijn de wensen na een aantal jaar toch anders, dan zijn de folies weer te verwijderen. Op deze manier is het kantoor naar wens te personaliseren

Systeemwand voor kantoor kopen?

Hebben we je inmiddels overtuigd van de kwaliteit en service van GLAZZ? Je begrijpt dat we veel meer zijn dan alleen een leverancier van glasproducten. Bekijk ons ruime aanbod met systeemwanden en krijg direct de prijs te zien. De glazen systeemwanden zijn online direct te bestellen.

Heb je een vraag of zoek je een partij die de glazen systeemwanden kan plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde onderwerpen