Prijs vanaf

  • Levertijd: ± 12 werkdagen
  • Gratis inmeten v.a. € 250,-

Deze smalle douchewand is ontworpen om een wand te verlengen of om een beschut hoekje te creëren in de douche. 

Deze douchewand is samen te stellen tot 600mm breed en is ook geschikt voor onder een schuin dak of wanneer de vloer of wand scheef afloopt. De douchewand is eenvoudig tegen een wand te bevestigen met een u-profiel die zowel geschroefd als verlijmd kan worden. Het verlijmen van een een douchewand is sterk en biedt als voordeel dat boren niet nodig is in de badkamer.  

De douchewand is verkrijgbaar in verschillende soorten glas, zoals extra helder, grijs, brons of gesatineerd glas. Naar keuze met een kalk- en vuilafstotende coating of met een privacybaan.


Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
8 mm
Breedte
Max. 600 mm breed
Hoogte
Max. 2.400 mm hoog
Profielen
U-profiel voor wandmontage
Beschikbaar in
Zwart, chroom of rvs
Schuine zijde
Optioneel

Service

Die U-Profile können mit der Wand verschraubt oder verklebt werden. Die Verklebung einer Duschkabine ist stark und hat den Vorteil, dass im Bad kein Bohren erforderlich ist. Diese Duschkabine kann bis zu einer Breite von 600 mm bestellt werden und ist stark genug.

Die Glasduschkabine ist in verschiedenen Glasarten erhältlich, wie z.B. extra klares, graues, bronzenes oder satiniertes Glas. Wahlweise mit kalk- und schmutzabweisender Beschichtung oder einem Sichtschutzgürtel.