Glazen douchedeur Tessa

Douchedeur Tessa is een douchedeur van 6mm dik en wordt geleverd met een scharnierprofiel van 1.900 mm of 2.100 mm lang. De douchedeur kan zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Aan de onderzijde van het profiel kan de 0-stand worden ingesteld.

De breedte van de douchedeur wordt op maat gemaakt zodat deze perfect past. Daarnaast kan het scharnierprofiel nog ±8 mm in de breedte worden gesteld. De glazen douchedeur kan op maat gemaakt worden voor onder een schuin dak of wanneer de vloer of wand scheef afloopt. De douchedeur is max. 900mm breed en heeft een vaste hoogte van 1.900 mm of 2.100 mm. Is de nis breder dan 900mm? Kies dan voor een douchewand met deur.

Eenvoudig zelf monteren? Plak of schroef het u-profiel tegen de wand (schroeven niet bijgeleverd). Schuif daarna het scharnierprofiel met daaraan het glas in het u-profiel en klem deze eenvoudig vast de meegeleverde schroeven met afdekkapjes. Het aluminium scharnierprofiel is in de fabriek al aan het glas verlijmd. De bevestigingsschroeven komen aan de binnen- (natte) zijde van de nis.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
6 mm
Scharnierprofiel
Zwart of zilver aluminium
Scharnierprofiel
21 mm breed
Scharniert
Beide zijden (+90° tot -90°)
Hoogte
1.900 mm of 2.100 mm
Breedte
Max. 900 mm
Schuine zijde
Optioneel

GLAZZ® helpt graag