Het alternatief voor keukentegels

keukenachterwand lichtgrijs

Het alternatief voor keukentegels

Is het tijd voor een nieuwe keuken of een make-over van je bestaande keuken? Dan heb je heel wat keuzes te maken. Zo ook over de achterwand van de keuken. In veel keukens zie je achter het aanrechtblad keukentegels tegen de muur. Dat is misschien ook het eerste waar je zelf aan denkt. Maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is? Wat dacht je van een glazen achterwand? Dat is niet alleen heel stijlvol en modern, maar ook heel makkelijk in gebruik.

Bij GLAZZ helpen we je graag aan een glazen achterwand voor jouw keuken en heb je keuze uit veel verschillende soorten glas. Zo is er altijd een achterwand die als alternatief voor keukentegels perfect bij je keuken past.

 

Bekijk producten

De voordelen van glas in vergelijking met keukentegels

Een glazen achterwand voor de keuken heeft een aantal voordelen die goed van pas komen tijdens het koken. Zo is glas heel makkelijk af te nemen en schoon te maken. Ook kan er niets tussen de voegen blijven zitten, zoals dat bij keukentegels wel het geval is. Handig als je bedenkt dat de achterwand tijdens het koken soms behoorlijk vies wordt. Een nat doekje erover en klaar ben je.

Daarnaast kan je met glas ook veel kanten op als het om de uitstraling gaat. Een achterwand van doorzichtig glas past goed bij moderne en designkeukens en leidt niet te veel af van de keuken zelf. Heb je liever dat de achterwand wat meer opvalt? Dan kies je voor getint glas in een grijze, groene, bronze of blauwe kleur. Daarmee geef je jouw keuken net dat beetje extra uitstraling.

Kies de expertise van GLAZZ

De achterwand van een keuken moet wel tegen een stootje kunnen. Daarom moet je voor hét alternatief voor keukentegels bij GLAZZ zijn. Met 100 jaar ervaring met het maken van glas op maat producten, weet je zeker dat je bij ons goed zit. Onze glazen achterwanden zijn functioneel en praktisch en maken we in onze eigen fabriek in Friesland. Dat heeft als groot voordeel dat we al in zo’n 15 werkdagen kunnen leveren.

Een glazen achterwand van GLAZZ maken we op maat van gehard veiligheidsglas. Het is hittebestendig, makkelijk schoon te maken en tot vijf keer sterker dan gewoon glas. Daardoor weet je zeker dat je er jarenlang plezier van hebt. En met behulp van onze handige instructievideo’s kan je de achterwand heel makkelijk zelf monteren.

glazen-keuken-achterwand-met-ledkeukenwand-glas

Kies voor het alternatief voor wandtegels in jouw keuken

Stap eens af van de gebruikelijke keus voor wandtegels in de keuken en kies voor een glazen achterwand, spatwand of scherm. Bij GLAZZ bestel je die heel makkelijk online. Daarvoor hoef je alleen de maten, de glassoort en de bevestigingsmethode door te geven.

Weet je nog niet helemaal zeker hoe je de glazen achterwand wilt hebben? Dan vraag je makkelijk meerdere offertes aan of neem je contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij jouw keuze!

Gerelateerde onderwerpen