Een kleine keuken inrichten

IMG_0080

Een kleine keuken inrichten

Ben je een liefhebber van koken, maar is je keuken klein? Dan kan de beste inrichting van je keuken een behoorlijke puzzel zijn. Daarom delen we graag wat tips en tricks om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten zodat je jouw kleine keuken inrichten optimaal inrichten kunt. Want het creëren van een praktische plek om te koken én veel kast- en snijruimte is in een kleine keuken wel degelijk mogelijk.

De makkelijkste manier om veel opbergruimte te creëren, is door wandkasten boven je aanrecht te hangen. Onder je aanrechtblad kies je voor lades. En extra snijruimte creëer je door een los werkblad op je fornuis te leggen of een losse koelkast buiten de keuken te plaatsen. De keuken zelf houd je licht van kleur en kastjes greeploos, voor een ruimtelijk effect.

Ten slotte kies je voor een glazen achterwand van GLAZZ om de wand achter het aanrecht strak en minimalistisch af te werken. Glas doet je keuken optisch groter lijken dan tegeltjes en is makkelijk schoon te maken, waardoor het voor het inrichten van een kleine keuken de beste keuze is.

Waarom je voor een glazen achterwand kiest in een kleine keuken

Een glazen achterwand,spatwand of een spatscherm is dus minimalistisch en strak, precies wat je in een kleine keuken nodig hebt. Maar er zijn nog meer voordelen die maken dat je bij het inrichten van een kleine keuken het beste voor een glazen achterwand kan kiezen:

  • Extra bescherming in een kleine keuken

    In een kleine keuken is de ruimte om te koken en werken beperkt. Alles staat dicht op elkaar, en op de achterwand, waardoor de kans groot is dat die tijdens het koken behoorlijk vies wordt. Een glazen achterwand is door het gladde oppervlak makkelijk schoon en weer droog te maken. Een doekje erover, en klaar ben je.

  • Voor een mooie, passende afwerking

    Een glazen achterwand van GLAZZ stel je helemaal naar eigen wens samen. Zo kies je zelf de kleur van het glas, de bevestigingsmethode en de sparing van de wand. Zo kom je altijd toch een achterwand die past bij de rest van je keuken. En die er naadloos in opgaat voor een minimalistische look.

  • Een keuken achterwand op maat

    Bij GLAZZ maken we de achterwand voor je keuken precies op maat. Zo weet je zeker dat het altijd past, hoe klein je keuken ook is. Bij tegeltjes is de kans groot dat je net niet mooi uitkomt. Daar is bij een glazen achterwand geen sprake van, dat is altijd één geheel.

Bij GLAZZ ben je aan het juiste adres

GLAZZ is dé expert voor glas op maat. Dat betekent dat je al onze glasproducten op maat kan laten maken, ook de glazen achterwand voor je keuken. Onze producten maken we in onze eigen fabriek in Friesland, waardoor we een glazen achterwand meestal in zo’n 15 werkdagen gratis thuis leveren. De uiteindelijke leverdatum bepaal je zelf, op een moment dat jou dat het beste uitkomt.

De glazen achterwand leveren we met duidelijke montagehandleiding zodat je hem zelf kan bevestigen. Durf je dat niet aan? Dan snappen we dat heel goed. Daarom hebben we ook een handige montageservice, waarbij onze monteurs de glazen achterwand voor je monteren. Dat is wel zo makkelijk, toch?

10E37282-8351-449D-A832-E5EDEE40658D

Een kleine keuken inrichten? Kies voor een glazen achterwand

Ga je een kleine keuken inrichten? Kies voor een keuken achterwand van glas. Een glazen achterwand voor je keuken bestel je makkelijk online op de website van GLAZZ. Je kiest het model, de glassoort, bevestigingsmethode en sparing en plaatst je bestelling. Eerst een offerte aanvragen kan ook. Net als gebruikmaken van onze inmeetservice met 100% pasgarantie.

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen het je graag!

Gerelateerde onderwerpen