Gelaagd glas

Gelaagd glas online bestellen? Kies uit de onderstaande opties

Wat is gelaagd glas?

Gelaagd glas is ongehard glas dat in verschillende lagen en diktes verkrijgbaar is. Het bestaat uit twee of meerdere glasplaten op elkaar. Door op deze manier het glas te lamineren, ontstaat er uit meerdere lagen glas één glasplaat. Al deze verschillende lagen maakt het glas vele malen steviger.

Tussen de glasplaten wordt een folie geplaatst. Er zijn verschillende folies met verschillende eigenschappen te kiezen. Zo zijn er naast transparante folies ook gematteerde folies beschikbaar om het doorzicht te beperken. Ook is een kleurfolie een optie om het glas een tint te geven. Voor het reduceren van geluidsoverdracht zijn er zogenaamde akoestische folies beschikbaar welke het gelaagde glas een geluidswerende functie geven.

Afhankelijk van de toepassing dient te worden bepaald welke dikte gelaagd glas vereist is, dit heeft invloed op dikte en het aantal lagen glas en folie.

GLAZZ verwerkt meer dan 30 ton glas tot allerhande producten van gelaagd glas en van gehard veiligheidsglas. Gelaagd glas is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het vervaardigen van scheidingswanden in kantoren: precies op maat gemaakt, zodat het altijd perfect past en het een schitterend resultaat oplevert.

Gelaagd glas op maat

Gelaagd glas op maat laten maken is uiteraard enorm praktisch. Je hebt hiermee altijd de zekerheid dat het past en dat levert nu eenmaal het beste resultaat op. Geen gedoe met tussenstukjes of extra breekwerk om iets passend te maken: wij zorgen ervoor dat het de maat heeft die jij wilt.

Bovendien is het heel eenvoudig om bij GLAZZ je gelaagd glas op maat te bestellen. Je hoeft namelijk alleen maar de juiste productcategorie aan te klikken en het model van je keuze te selecteren. Vervolgens geef je heel eenvoudig de juiste maten door en kies je nog andere opties, zodat wij het precies naar jouw wens maken.

Gelaagd glas bestellen bij GLAZZ

Bij GLAZZ helpen we je graag. Als je iets wilt laten maken van gelaagd glas, ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien is online gelaagd glas bestellen heel eenvoudig.

Bestel gelaagd glas online. Wil je nog meer weten over onze producten van gehard veiligheidsglas, gehard gelaagd glas of gelaagd glas? Laat het ons weten!