Scheidingswand badkamer

Douchewand Fenna (5)

Scheidingswand badkamer

De badkamer is een plek in huis waar je écht even tot rust kunt komen. Het is de plek waar je na een lange dag een verfrissende douche pakt, je tandenpoetst en even een moment voor jezelf neemt. Natuurlijk wil je deze oase van rust ook in het interieur van je badkamer terug laten komen, maar hoe doe je dat?

Een rustig interieur begint al met een ruimtelijke inrichting. Denk aan rustgevende kleuren en strakke meubels. Ook de verlichting speelt een belangrijke rol in het creëren van een rustige omgeving. We raden dan ook aan om te kiezen voor warme verlichting. Maar de belangrijkste factor om tot rust te komen is privacy. Een scheidingswand voor in de badkamer is dé perfecte oplossing voor het creëren van jouw privacy. Maar waarom is een scheidingswand onmisbaar in je interieur? En wat zijn de voordelen van zo’n wand?

Een badkamerwand van glas

Misschien denk je bij een scheidingswand direct aan een massief grote wand die midden in de badkamer staat. Maar niets is minder waar: tegenwoordig kun je namelijk kiezen voor een glazen scheidingswand in de badkamer. 

Deze glazen scheidingswanden scheiden twee ruimtes van elkaar zonder dat de badkamer zijn ruimtelijkheid verliest. Doordat de wand van glas is valt er veel licht naar binnen en lijkt de badkamer optisch groter. Dit is natuurlijk ideaal als je een kleine badkamer hebt. Maar ook in grotere badkamers komt een glazen scheidingswand goed tot z’n recht. De scheidingswanden in de badkamer staan niet alleen fantastisch in elk interieur, maar zijn ook erg praktisch.

Niet alleen fraai, maar ook erg praktisch

In de meeste huizen is een badkamer een vochtige plek. Na het douchen is de spiegel beslagen of er ligt er spatwater rondom het bad. Of je hebt nog een ouderwets douchegordijn in je badkamer hangen? 

Met behulp van een scheidingswand in jouw douche heb je nooit meer last van een plakkend gordijn. Deze luxe scheidingswanden zijn vochtbestendig en makkelijk te reinigen. Onze scheidingswanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Deze glassoort is niet alleen heel erg sterk, maar ook duurzaam.

Een scheidingswand voor de badkamer bestellen

Ben je op zoek naar een scheidingswand voor in de douche of badkamer? Kies dan voor de kwaliteit van GLAZZ. We hebben meer dan 100 jaar ervaring met producten van glas op maat. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste scheidingswand voor in jouw badkamer? Of heb je advies nodig van professionals met verstand van glas op maat oplossingen? Dan denken en kijken we graag met je mee.

Stel je eigen scheidingswand samen op onze website en maak de wand helemaal zoals jij deze wilt gebruiken. Ben je klaar met het samenstellen van jouw scheidingswand? Dan bereken je direct de prijs op onze website.

Gerelateerde onderwerpen