Glazen deur zwart

Ben je op zoek naar een nieuwe deur? Of wil je een bestaande deur vervangen? Denk eens na over een industriële glazen deur met zwarte kaders. Een tijdloos design en tegelijk een eyecatcher in jouw huis. Bekijk gerust of hier iets tussenzit dat aansluit bij jouw wensen. 

 

Wat is jouw woonstijl?

Heb jij al een zwarte deur in huis? Je hebt ze vast wel eens gezien in de horeca, bij een bedrijf of misschien bij iemand thuis. Die mooie eyecatcher als je binnenkomt met verschillende zwarte kaders op een glazen deur. Dit is een deur waarover direct gepraat wordt. En dat is terecht! Hieronder vertellen wij de belangrijkste redenen waarom deze zwarte glazen deuren zo populair zijn!

Een glazen deur met zwart kader past overal. Welke woonstijl je ook hebt. Zwarte glazen deuren worden vaak geassocieerd met een industriële woon, slaap- of badkamer. Maar ook bij een landelijk en zelfs bij een klassieke stijl passen deze deuren qua look echt perfect.

Glazen deuren kunnen overal worden toegepast. Toch worden de meeste glazen deuren geplaatst in een bedrijf, woonkamer, badkamer of een slaapkamer. Bij GLAZZ® krijgen we veel bestellingen binnen van glazen deuren met zwart kader voor tussen de woonkamer en de hal. Het effect dat een vloer mooi doorloopt door meerdere vertrekken is geweldig. Dit geeft een ruimtelijk effect.

Glas heeft als voordeel dat het licht doorlaat. Een donkere hal of kamer krijgt door een deur met glas veel meer natuurlijk licht. Warmte en licht komt op deze manier op meer plekken in huis en dat is altijd fijn.

Glazen deur zwart    Glazen deur zwart

Specialist in glazen deuren

Voor alle glazen deuren zijn wij je partij. Niet alleen ons ruime aanbod met zwarte glazen binnendeuren biedt veel mogelijkheden. Ook met onze deskundigheid kunnen we je alles vertellen over onze glazen deuren.

We leveren overigens niet alleen maar glazen deuren met zwarte kaders. Ook andere glazen deuren bestel je in  onze webshop. Bijvoorbeeld aan een glazen binnendeur, een taatsdeur of een pendeldeur.

Neem gerust een kijkje en bereken direct de prijs online. Je ziet dan meteen waarin we nog meer gespecialiseerd zijn. 

Een zwarte deur kopen?

Een zwarte glazen deur kopen? Stel het niet langer uit en onderneem nu toch echt actie. Als je jouw zwarte deur of schuifdeur bestelt in onze webshop, dan kun je ook gebruik maken van onze services. Bijvoorbeeld het laten inmeten van je nieuwe deur. Of het monteren van je zwarte glazen deur of schuifdeur nadat je deze geleverd hebt gekregen. 

Wil je een gratis een proefmonster bestellen? Ook dat regel je simpel en snel in onze webshop.

En is er toch nog iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hopelijk tot snel!