Loftdeur glas

Loftdeur voor in huis

Loftdeur glas

Je kent ze wel: twee van die grote, hoge schuifdeuren die naar elkaar toe dichtgaan. Je ziet ze veel bij bedrijven, bijvoorbeeld in kantoorpanden, in loodsen en schuren. Deze deuren noemen we ook wel loftdeuren. Wist je dat je deze deuren ook steeds vaker terugziet in een huiselijk interieur? Steeds vaker wordt er gekozen voor een loftdeur in plaats van een schuifdeur.

Ben je op zoek naar een loftdeur van glas? Een mooie industriele loftdeur met een stalen look? Bekijk ons aanbod met loftdeuren en laat je inspireren. Je wilt natuurlijk niet alleen een loftdeur kopen die past bij je interieur, maar ook past bij wat je zelf wenst. Maak een keuze uit één van de vele glazen loftdeuren uit ons assortiment.

 

Bekijk producten

Dé #1 specialist voor jouw loftdeur van glas

GLAZZ levert uitsluitend glazen loftdeuren op maat. Natuurlijk heeft het gebruik van glas in deuren veel voordelen. Het maakt de ruimtes in je huis lichter en je zorgt voor een ruimtelijk karakter. Je woonkamer, slaapkamer of kantoor lijkt optisch een stuk groter doordat we gebruik maken van alleen glas.

Het voordeel van een loftdeur van glas is dat de deur niet zwaar is. In tegenstelling tot een loftdeur van staal. Omdat je deze deur dagelijks gaat gebruiken is gewicht natuurlijk wel een dingetje. Kies daarom voor een loftdeur van glas met een stalen look.

Wil je een loftdeur kopen met een industrieel tintje? We printen de zwarte kaders rondom jouw nieuwe loftdeur. Door de moderne en robuuste look van een industriële loftdeur is deze deur een stoere toevoeging aan je woon- of werkomgeving.

Waarom je jouw loftdeur van glas koopt bij GLAZZ

Bij GLAZZ stel je jouw loftdeur op maat samen. Je bepaalt niet alleen de afmetingen van je deur, maar je kiest ook zelf ook onder andere de glassoort, het type afwerking en de deurgreep. Geen standaard loftdeur, maar écht maatwerk.

De loftdeur maken we in onze eigen fabriek. Al meer dan 100 jaar produceren en leveren we hier de meest uiteenlopende producten van glas op maat. En dus wordt je loftdeur wordt dus gewoon gemaakt op Nederlandse bodem. Elke dag produceren we de meest uiteenlopende producten van glas. En dat allemaal vanuit onze eigen fabriek. We verwerken dagelijks meer dan 30 ton glas voor producten gemaakt van gehard veiligheidsglas.

We maken niet alleen deuren van glas, maar ook keukenachterwanden, douchedeuren of tafelbladen. Daarnaast leveren we ook schoonmaakproducten om je glas natuurlijk extra mooi te kunnen houden.

Kies voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie

Omdat we uitsluitend maatwerk leveren, is het belangrijk om je nieuwe loftdeur met de juiste afmetingen te bestellen. Wil je jouw deur laten inmeten? Dan staan onze monteurs graag voor je klaar. Met onze inmeetservice zorgen we dat je zorgeloos je deur op maat kan gaan bestellen. Daarbij geven we je ook nog eens 100% pasgarantie, zodat je altijd zeker weet dat jouw nieuwe loftdeur past. Wil je de loftdeur ook laten monteren? Kies dan voor de inmeetservice van GLAZZ. Ook dan helpen onze monteurs jouw met het plaatsen van je nieuwe deur.

Bestel jouw  loftdeur van glas online bij GLAZZ

Hebben we je inmiddels overtuigd van de kwaliteit en service van GLAZZ? Voor glas op maat producten zit je bij ons goed. Met de extra service die je van ons kan verwachten staan we altijd klaar en is geen vraagstuk ons te gek.

Heb je advies nodig? Of wil je meer informatie over één van onze loftdeuren? Neem dan contact op via de chat op onze website of door ons contactformulier in te vullen. Dan spreken we elkaar snel!

Gerelateerde onderwerpen