Glazen schuifdeur Bas is een loft schuifdeur. Door zijn industriële uiterlijk en het open railsysteem past deze schuifdeur zowel in huis als op kantoor. De zwarte/antraciete Rail is van RVS dus dit systeem kan ook in de badkamer worden geplaatst.

De zwarte/antraciete RVS rail is naar keuze 2.100 of 3.000 mm lang en met behulp van stoere loopwagens schuift de glazen deur over de rail. Het mechanisme is volledig in het zicht wat een stoer uiterlijk geeft aan deze schuifdeur. Aan de onderzijde van de schuifdeur komt een RVS geleideblokje zodat de deur niet kan klapperen.

Het glas is gemaakt van 8mm dik gehard veiligheidsglas waardoor het glas 5 keer sterker is dan normaal glas. De randen zijn rondom op hoge kwaliteit geslepen zodat de deur mooi is afgewerkt. 

Voor deze industriële schuifdeur zijn diverse zwarte kader designs beschikbaar. Het zwarte kader naar keuze is op het glas geprint met keramische verf en is na het harden van het glas onderdeel van het glas. Het kader is hierdoor UV- en krasbestendig.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
8 mm
Breedte Max. 1.500 mm
Rails
Aluminium 2100 mm of 3.000 mm lang | antraciet zwart
Bevestiging
Wandbevestiging
Materiaal
Stoppers en ondergeleiding
Sluitsysteem
Softclose niet mogelijk
Industriële look
Keramische print | UV en krasvast
Onderhoud
Eenvoudig te reinigen door profielloos design

GLAZZ® helpt graag: