Omschrijving

Wilt u een kostbare tafel of ander meubel beschermen of gewoon een tafel een moderne look geven?  Leg er een glazen tafelblad op. De glazen tafelbladen zijn thermisch gehard en hierdoor bestand tegen hoge temperaturen. Gehard glas is 5x sterker dan gewoon glas. Wel zo'n veilig gevoel

Maten en afwerking glazen tafelbladen

Kies uw maat, glassoort en kleur en u bent klaar om te bestellen! Alle bladen worden standaard plat poli geslepen en gehard. De kleur wordt in het glasoppervlak geëmailleerd. Indien gewenst wordt het tafelblad van glas geleverd met een dekkende kleur aan de achterzijde. 

Schuine zijde nodig? 

Alle hoeken van een tafelblad zijn standaard 90 graden. Heeft u een schuine zijde nodig? Bestel dan de tafelblad met de inmeetservice zodat de schuine zijde juist bepaald kan worden. Per schuine zijde wordt een meerprijs van € 37,50 gerekend.

Daarom kiest u voor een glazen tafelblad van Glazz.nl

 • Altijd rondom geslepen, dus niet scherp
 • Transparant, gekleurd, hoogglans of mat
 • Gehard (geëmailleerd) glas op maat in 6, 8, 10 of 12 mm.
 • Siliconen afsteundopjes. 
 • Gratis veilig en verzekerd transport.
 • Inmeetservice met pasgarantie

U kunt dit product ook eerst laten Inmeten. GLAZZ® heeft monteurs in de gehele Benelux! Of bestel eerst een gratis proefmonster van het glas. 

Inmeten

Zekerheid en gemak dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde inmeters en monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw glazen tafelblad op maat perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe glazen tafelblad op maat. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De inmeter maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

 • 100% pasgarantie
 • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
 • Zekerheid en gemak
 • Nederland, Belgie en Luxemburg
 • Ervaren glas inmeters en monteurs
 • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland

Alleen het inmeten bestellen

Voor het inmeten en het beoordelen van de situatie kan ook eerst alleen het inmeten worden besteld. Voor het inmeten op locatie wordt € 95,00 gerekend, dit tarief is inclusief btw, voorrijkosten en pasgarantie. Bestelt u binnen 3 maanden na het inmeten voor tenminste € 250,00 dan betalen wij u de kosten voor het inmeten terug. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Inmeten bestellen

Zelf inmeten

Het inmeten is niet extreem moeilijk, hooguit een secuur klusje. Wilt u graag zelf inmeten? Geen probleem, per product hebben we instructies beschikbaar waar u op moet letten. Toch nog vragen? Dan heeft u altijd nog onze helpdesk achter de hand.

 • Inmeet instructie
 • Telefonische helpdesk
 • 4 Gratis glas proefmonsters (verzendkosten € 6,95)
 • Onze montagevideo’s

Glassoorten

Voor een glazen tafelblad op maat is een ruime keuze aan glassoorten beschikbaar. Alle glassoorten hebben met elkaar gemeen dat ze altijd worden geleverd als gehard veiligheidsglas. Hiermee voldoet het glas aan de geldende veiligheidsnormen. Het glas wordt altijd rondom "PP" geslepen. "PP" wil zeggen dat de zijkanten van het glas recht en glad geslepen worden, de randen worden voorzien van een schuine kant (facet) van 1 x 1 mm.

Transparant

 • Helder glas
 • Getint glas (brons, grijs, blauw, groen)
 • Gematteerd glas (satijn)

Gekleurd

 • Dekkend gekleurd glas hoogglans
 • Dekkend gekleurd glas mat

Nieuwsgierig welke glassoorten beschikbaar zijn? Bekijk ons assortiment en bestel een gratis proefmonsters.

Transparant glas

Volop transparantie als u kiest voor helder glas, ideaal als u een tafelblad wilt afschermen maar wel zichtbaar houden. Naast standaard helder glas kunt u ook kiezen voor extra helder glas. Extra helder glas heeft een lager ijzer gehalte wat resulteert in een gereduceerde groene/blauwige gloed. Standaard glas heeft aan de rand een groene gloed.

Getint glas

Glas met een tint is ideëal om een kleuraccent aan het glas te geven met behoud van transparantie. Het glas kan op deze manier een luxe of chique uitstraling geven aan de omgeving. Ons assortiment bestat uit: grijs, groen, blauw en brons (bruin) getint glas.

Gematteerd glas

Voor het subtiel afschermen is gematteerd (satijn) glas ideäal. Het glas is aan één zijde licht ruw gemaakt in een zuurbad (etsen), hierdoor is het ondoorzichtig maar laat het nog wel licht door. Ook gematteerd glas is beschikbaar in een standaard variant en een extra heldere variant.

Dekkend gekleurd glas

Door het aanbrengen van een kleur op de achterzijde van het glas wordt het glazen tafelblad op maat ondoorzichtig, perfect voor het afdekken van een oud en versleten blad. De kleur wordt vóór het harden van het glas aangebracht, tijdens het harden wordt het glas bijna vloeibaar en zakt de kleur in het glas oppervlak. Dit proces heet emailleren en heeft als voordeel dat de kleur UV bestendig is en krasvast in het glas is gebrand. Met uitzondering van de mettalic kleuren zijn alle kleuren zowel beschikbaar in een glanzende als matte variant.

Het exact matchen van RAL of PMS kleuren met gekleurd glas stuit op technische beperkingen. Glas heeft van nature een lichte groene of blauwe gloed, dit zorgt altijd voor een kleine kleurnuance ten opzichte van de kleur op de achterkant van het glas. Twijfelt u over de kleur? Bestel dan eerst een proefmonster.

Gehard veiligheidsglas

Voor een tafelblad van glas is gehard veiligheidsglas een must, het glas ook 5 tot 6 keer sterker dan ongehard glas. In het onwaarschijnlijke geval dat het tafelblad toch breekt zal het in kleine korrels uit elkaar vallen in plaats van grote scherpe scherven zoals bij ongehard glas.

 • Transparant, getint, gematteerd of gezandstraald glas
 • Gehard veiligheidsglas
 • Gratis proefmonsters

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw bestelling af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Monteren

Hier kunt u de volgende bestanden downloaden:

 

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.

Prijzen

Glazen tafelblad rechthoek per m2

  6 mm 8 mm 10 mm                 
Transparant € 110,- € 135,- € 160,-
Transparant extra helder  € 125,- € 150,- € 185-
Getint glas € 125,- € 150,- € 185,-
Satijn glas € 125,- € 150,- € 185,-
Satijn glas extra helder € 150,-- € 180,- € 222,-
Kleur basic hoogglans  € 219,- € 259,- € 339,-
Kleur basic mat € 262,80 € 310,80 € 406,80
Hoogglans naturals, trends, metallic  € 251,80 € 297,85 € 389,85
Mat, naturals, trends € 295,65 € 349,65 € 457,65


 

 

 

 

 

Bewerkingen van het glas

 • Afgeronde hoeken kost € 45,- 

 

Glazen tafelblad rond per m2

  6 mm 8 mm 10 mm                 
Transparant € 176,- € 216,- € 256,-
Transparant extra helder  € 200,- € 240,- € 296-
Getint glas € 200,- € 240,- € 296-
Satijn glas € 200,- € 240,- € 296-
Satijn glas extra helder € 240,- € 288,- € 355,20
Kleur basic hoogglans  € 350,40 € 414,- € 542,40
Kleur basic mat € 420,48 € 497,28 € 650,88
Hoogglans naturals, trends, metallic  € 402,96 € 476,56 € 623,76
Mat, naturals, trends € 473,04 € 559,44 € 732,24


 

 

 

 

 

De glazen tafelbladen van Glazz.nl zijn altijd rondom (pp) geslepen, gehard veiligheidsglas en de kleur is in het oppervlak van het glas geëmailleerd. Minimum prijs per paneel is € 49,50


Prijs berekenen | Glazen tafelblad op maat

Selecteer hieronder de gewenste opties: Beoordeling:

Afmetingen

Glassoort

Glasdikte

Sparing

+ Extra tafelblad - sparing toevoegen

Hoekbewerking

Inmeten met pasgarantie voor tafelblad

€ 69,50
Levering: Nederland en België
Levertijd: 10-12 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Nu gratis inmeten voor producten boven de € 250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new