Glazen schuifdeuren op maat

Superpraktisch en enorm stijlvol – dat zijn twee woorden waarmee wij onze glazen schuifdeuren graag omschrijven. Doordat een schuifdeur opzij schuift, heb je geen extra ruimte nodig voor de draaicirkel van de deur zelf. Bovendien is het gehard veiligheidsglas waarvan wij onze schuifdeuren maken, extra stevig en mooi om te zien. Hiermee haal je dus een echte blikvanger in huis, waar je in het dagelijks gebruik nog veel plezier van hebt.

Wil je weten wat er mogelijk is? Dit zijn onze glazen schuifdeuren en industriële schuifdeuren


Met een glazen schuifdeur creëer je ruimte en lichtinval

Glazen schuifdeuren kunnen we door het hele huis toepassen. De enige voorwaarde is dat je de mogelijkheid moet hebben om de schuifdeur opzij te schuiven. Als dat kan, zorgen wij ervoor dat de schuifdeur van glas perfect past. Bij GLAZZ® maken wij alle schuifdeuren namelijk altijd op maat. Zo krijg je het beste én het mooiste resultaat.

Daarnaast heb je bij ons uiteraard ook de keuze uit verschillende soorten schuifdeuren van glas. Zo zijn er enkele schuifdeuren voor ‘gewone’ deuropeningen, maar ook dubbele schuifdeuren voor een bredere toegang. Om de doorgang naar bijvoorbeeld een open keuken af te sluiten, kun je kiezen voor een glazen schuifwand. En voor wie van net een tikkeltje anders houdt, hebben we ook de keuze uit industriële schuifdeuren. Zo vind je altijd de glazen schuifdeur die bij jouw woning past!

Een glazen schuifdeur op maat gemaakt

Omdat we bij GLAZZ® al onze schuifdeuren op maat maken, heb jij het ook voor het zeggen wat de tint van het glas betreft. Wil je bijvoorbeeld een glazen schuifdeur voor de badkamer, dan raden we je aan om te kiezen voor satijnglas. Dit glas heeft aan één kant een ruwe zijde, wat het zicht naar binnen beperkt. Voor een badkamerdeur of toiletdeur is dit zeker een must.

Uiteraard kun je satijnglas ook gebruiken voor schuifdeuren naar de woonkamer en naar ieder ander vertrek in je woning. Daarnaast hebben wij ook nog andere tinten glas – van extra helder tot glas met een groene, grijze, bronzen of blauwe tint. Hiermee kun je de uitstraling creëren die jij voor ogen hebt.

Een glazen schuifdeur in je woning

Zolang het een deur van glas is, kunnen wij het voor je maken. Denk bij een glazen schuifdeur dan ook niet alleen aan een deur tussen twee vertrekken in, maar bijvoorbeeld ook aan een schuifdeur van glas voor een kast. Je kunt online precies zien wat er allemaal mogelijk is. Wel zo makkelijk.

Glazen schuifdeuren in alle soorten en maten.

Natuurlijk vinden we het erg leuk om je te adviseren over schuifdeuren van glas. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.