Glassboards

Op een glassboard of glazen whiteboard maak je notities, planningen of tekeningen. Het voordeel hiervan is dat je deze direct deelt met anderen. Ideaal voor op kantoor maar ook thuis. Bijvoorbeeld voor een besprekingskamer waar je de informatie graag direct deelt met je collega’s of met een klant. Een glassboard voor thuis gebruik je voor de taken in huis of voor boodschappen.

Wil je een gehele wand van glas hebben waarop je kunt schrijven? Of ben je op zoek naar een whiteboard met specifieke afmetingen? Bestel dan via GLAZZ®. Heb je je aantekeningen niet meer nodig? Dan wis je ze eenvoudig omdat onze whiteboards volledig van glas zijn gemaakt. 

Op elk formaat, met iedere kleur

Je eigen glassboard bestel je op basis van jouw eigen wensen. Op welk specifiek formaat, in welke glassoort dan ook. Kies je voor transparant glas? Of bestel je jouw glassboard met gekleurd glas?

GLAZZ® maakt uitsluitend glas op maat oplossingen. Kies je voor een glassboard waarmee je de gehele wand van glas wilt laten maken? Dan helpen we je ook graag met de montage.

Glassboard toepassingen

We zien dat de glassboards van GLAZZ® voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de horeca. Waar het zwarte krijtbord inmiddels plaats maakt voor een zwart glassboard. Het dagelijks wijzigen van een menu wordt hierdoor nog makkelijker.

Op de kantoren worden de whiteboards vervangen door een glassboard. Een glassboard is duurzamer en daarnaast eenvoudiger schoon te maken. Je bestelt je glassboard op elk formaat en in elke kleur.  Hierdoor past het glassboard perfect in elk kantoor.

Snel geleverd

Bij GLAZZ® produceren we alle glasproducten in onze eigen fabriek. Daarom zorgen wij dat je jouw glassboard snel thuis geleverd krijgt. Of op kantoor natuurlijk. Zodat je deze snel effectief kan gebruiken

Specialist in glas op maat

We bestaan inmiddels meer dan 100 jaar. We durven daarom van onszelf te zeggen dat we veel verstand hebben van glas. GLAZZ® is meer dan alleen een leverancier van glas. 

Heb je vragen over glassboards of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stel je vraag via onze chat of vraag eens vrijblijvend een offerte bij ons aan.