Online glashandel

Je bent op zoek gegaan naar een glashandel online. Omdat je glas nodig hebt en je een voorkeur hebt voor het gemak dat online bestellen te bieden heeft. Want ook je glas op maat bestel je tegenwoordig gewoon online. Als je jouw glas bestelt bij GLAZZ® dan kies je voor kwaliteit glas, voor een scherpe prijs en een snelle levering!

GLAZZ® is dé glashandel die gespecialiseerd is in het produceren, snijden en leveren van glas op maat. Waarvoor je jouw glas ook nodig hebt. Of je nu een particulier bent of een zakelijke klant. Je bestelt je glas snel en eenvoudig in onze webshop. We leveren aan iedereen die glas nodig heeft!

Glashandel online met een eigen fabriek

Bij GLAZZ® zijn we veel meer dan alleen jouw glashandel online. Als je jouw maatwerk glas bij ons bestelt, dan gaan we direct voor je aan de slag. In onze eigen fabriek wel te verstaan. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt kunnen we heel snel aan de slag met het produceren of snijden van jouw glasplaat. Daardoor houden we de prijs betaalbaar en kunnen we ervoor zorgen dat je jouw bestelling snel in huis hebt.

We bestaan inmiddels al ruim 100 jaar. Daardoor durven we van onszelf te zeggen dat we veel verstand hebben van oplossingen die gemaakt zijn van glas. Omdat we alleen maar kwaliteit leveren, zijn al onze producten gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst vijf keer sterker dan normaal, gelaagd glas. Gehard veiligheidsglas is heel sterk, waardoor het niet snel breekt. Je kunt wel zeggen dat het glas gerust tegen een stootje kan.

Optimale service & altijd op maat

Dat we meer zijn dan alleen een glashandel online, dat weet je inmiddels wel. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Wil je jouw product bij GLAZZ® bestellen, maar ben je niet zeker van de afmetingen? Onze monteurs maken een afspraak met je voor een gratis inmeting. Gratis? Jazeker, je leest het goed. Want als je jouw product vervolgens bij ons besteld, is de inmeting volledig kosteloos.

Heb je jouw product besteld, maar ben je zelf niet zo handig? Kies voor de montageservice van GLAZZ®. Of het nu gaat om douchewanden, keukenachterwanden of glazen deuren. We helpen je waar jij dat nodig hebt.

Wil je eerst kijken hoe het glas er daadwerkelijk uitziet? Bestel een gratis proefmonster in onze webshop.

Dé online glashandel In Nederland

GLAZZ® is jouw glashandel online voor al je glas op maat oplossingen. Heb je glas nodig in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht dan bestel je dit eenvoudig online! Bekijk ons ruime assortiment in onze webshop en laat je inspireren op onze website. Maak het jezelf nog makkelijker met een inmeting, een montage of vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Heb je verder nog vragen? Of zijn er nog zaken niet helemaal duidelijk? Neem direct contact met ons op en we helpen je graag via de chat, de mail of telefonisch.