Glas voor kantoorinrichting

Zijn jullie net verhuisd naar een nieuw kantoorpand, maar is de ruimte nog wel erg open? Of heeft de inrichting van jullie kantoor nog wat aanpassingen nodig om aan de nieuwe hygiënemaatregelen te voldoen? Dan bieden de glazen kantoorwanden, deuren en glazen kuchschermen van GLAZZ® uitkomst. 

Met de glasproducten van GLAZZ® creëer je heel makkelijk een moderne kantoorinrichting. Grote open ruimtes splits je op om rustigere werkruimtes te creëren, zonder dat je inlevert op de hoeveelheid licht en ruimtelijkheid. En donkere kleine werkplekken maak je optisch juist groter door een dichte wand te vervangen door een glazen kantoorwand. Wat de wensen voor de inrichting van jullie op kantoor ook zijn, met het maatwerk van GLAZZ® vind je altijd de juiste oplossing! 


Slimme oplossingen voor de kantoorinrichting

Bij het inrichten van jullie kantoor zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Zo is er in de ideale kantoorruimte voldoende licht, rust en ruimte, maar ook de mogelijkheid voor interactie als dat nodig is. Daarvoor hebben we bij GLAZZ® enkele slimme oplossingen: 

  1. Glazen kantoorwand. Met de glazen kantoorwanden van GLAZZ® splits je een grote kantoorruimte makkelijk op in een of meerdere kleinere ruimtes. Je behoudt de lichtinval, waardoor de kleinere ruimtes nog steeds groot aanvoelen. Een glazen kantoorwand is er met en zonder deuren. Een wand met deuren is handig als er een verbinding tussen de twee ruimtes nodig is. Bijvoorbeeld voor de doorloop, of om medewerkers de vrijheid te geven om zelf te bepalen wanneer ze de ruimtes willen afsluiten. 
  2. Glazen deuren. Met de glazen deuren van GLAZZ® zorg je voor een open bedrijfscultuur. Licht en ruimte zorgen voor een prettige werkomgeving. Een groot voordeel van een glazen deur is dat je direct ziet of een kamer bezet is zonder iemand te storen. Dus ook met een kleine kantoor renovatie behaal je met een glazen deur al een grote winst. 
  3. Glazen whiteboard. Een superhandig alternatief voor het witte whiteboard, omdat je zelf de kleur kan kiezen en het een ruimte licht en ruimtelijk houdt. Het oogt ook een stuk moderner dan een standaard whiteboard. Daarnaast is glas makkelijk schoon te maken en heel erg duurzaam. Bij GLAZZ® gebruiken voor al onze producten gehard veiligheidsglas, wat vijf keer sterker is dan gewoon glas. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het snel breekt. 
  4. Glazen kuchschermen. Als jullie kantoorruimte niet groot genoeg is om de bureaus 1,5 meter uit elkaar te zetten - om te voldoen aan de huidige hygiënemaatregelen - dan kun je het kantoor inrichten met glazen kuchschermen op maat. Daarmee is de werkplek coronaproof en doe je niets af aan de ruimte. De schermen komen namelijk op de hoek van de bureaus te staan. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar, waardoor ze een andere bestemming kunnen krijgen als ze niet meer nodig zijn. 

Dé glasspecialist van Hollandse bodem

Al meer dan 100 jaar verwerken we bij GLAZZ® diverse producten van vlakglas. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Van de 30 ton glas die we per dag verwerken, maken we allerhande producten voor particulieren en bedrijven. 

We maken onze glasproducten in onze moderne fabriek in Friesland. Daarom krijgen ze allemaal de stempel ‘made in Holland’. We bezorgen rechtstreeks uit onze fabriek bij je op kantoor, waardoor je profiteert van een snelle levertijd.

Wil je meer weten over onze glasproducten voor op kantoor of heb je nog wat advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!