Seniorenbadkamer

Senioren badkamer

Seniorenbadkamer

De badkamer voor nu en de toekomst. Wat als je al een paar keer bijna over het randje van de douchebak struikelde? Of als je nog in bad doucht, maar het in- en uitstappen steeds moeizamer gaat? Dan is het misschien wel tijd voor de volgende stap: de seniorenbadkamer. Dat is eigenlijk niets meer dan een moderne badkamer voor de ouderen onder ons met slimme aanpassingen die het badkamerplezier vergroten. Zie het als een make-over van je badkamer, zodat je nu én in de toekomst veilig en comfortabel kunt blijven douchen.

Vind je dat senioren wel een beetje oud klinkt? Bekijk de glazen douchecabines, douchewanden en douchedeuren in ons assortiment dan eens. Ze zijn ideaal voor gebruik in een seniorenbadkamer, maar tegelijkertijd erg modern en stijlvol. Die nieuwe badkamer voor senioren is opeens zo gek nog niet!

Slimme aanpassingen in de badkamer

Levensloopbestendig; dat klinkt al wat vriendelijker dan ‘senioren’. Wil je dat jouw badkamer nog jaren meekan? En dat je ook als je straks wat ouder bent veilig kan douchen? Dan zijn er enkele slimme aanpassingen om in je nieuwe badkamer mee te nemen:

1. Een inloopdouche. Een inloopdouche is voor de ouderen onder ons een goede keuze. Er zijn geen opstapjes en de inloop is ruim, net als de douche zelf (als je daar de ruimte voor hebt). Daarbij ziet het er ook nog eens erg modern uit.

Een inloopdouche met tussenwandje sluit je af met een glazen douchedeur van GLAZZ®, of je gebruikt een van onze glazen douchewanden om de inloopdouche mee te creëren.

2. Een douchecabine zonder opstap. Ook een douchecabine kan prima voor ouderen, zolang de cabine, maar geen douchebak heeft met opstap. Bij GLAZZ® verlopen we glazen douchecabines die perfect aansluiten op de vloer en je zo groot kan maken als je zelf wilt. Heerlijk toch, als je alle ruimte hebt om te douchen?

3. Een antislipmat en speciale handgrepen. De meeste ongelukken gebeuren thuis. Uitglijden op een gladde badkamervloer is zo’n ongeluk dat vaak gebeurt. En nee, dat is echt niet iets wat alleen ouderen overkomt!
Een antislipmat en speciale handgrepen bieden dan uitkomst. Bij GLAZZ® maken we jouw douchecabine, douchewand of douchedeur helemaal op maat en houden we rekening met eventuele antislipmatten en handgrepen die ook nog in de douche komen.

collectieboek badkamer

Maatwerk past altijd

Bij GLAZZ® maken we alle glazen douchedeuren, douchecabines en douchewanden volledig op maat. Handig, want dan deel je de douche zo in dat het ook voor ouderen veilig is om te douchen. Wil je daar advies over? Dan komen we graag bij je langs. We hebben namelijk een handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Weet je al precies wat je wilt en nodig hebt? Dan geef je de maten gewoon zelf aan ons door. Bestellen doe je heel makkelijk online.

Wist je trouwens al dat onze glazen producten voor in de badkamer gemaakt zijn van gehard veiligheidsglas? Dit glas is maar liefst vijf keer sterker dan normaal gelaagd glas. De kans dat het breekt, is dus erg klein. Maar gebeurt het toch, dan breekt het in duizenden stukjes. Dit is een heel stuk veiliger dan ongehard glas.

Voor glas moet je bij GLAZZ® zijn

Van een mooie deur van glas tot een luifel en van glazen tafelblad tot eenspatwand voor de keuken. Al meer dan 100 jaar kun je bij GLAZZ® terecht voor alles wat je maar kunt bedenken, als het maar van glas is. Dan doen we in onze eigen moderne fabriek. Bij ons kies je altijd voor een kwaliteitsproduct van Nederlands fabricaat en profiteer je van een korte levertijd.

Ontvang je liever persoonlijk advies voor je bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen