Collectieboek digitaal of per post

inmeten


Wij bieden inmeten met 100% pasgarantie. Met ons landelijke netwerk is er altijd een inmeter in jouw regio beschikbaar!

Direct aanvragen

Glazen scheidingswanden op maat


Heb je meer werkplekken nodig of mag het wat minder rumoerig op de afdeling? Dan is een glazen scheidingswand van GLAZZ® dé perfecte oplossing. Onze scheidingswanden zijn helemaal naar wens en op maat online samen te stellen. Heb je hulp nodig voor het inmeten en/of de montage van de glazen wanden? Bestel onze inmeetservice en krijg de 100% pasgarantie!

Naar scheidingswanden

Een andere kijk op glas


Wij maken glas bereikbaar! Glas op maat voor jouw interieur, badkamer of keuken, dat is ons dagelijkse werk. Jouw maatwerk veiligheidsglas produceren we in onze eigen fabriek in Franeker. Ingemeten en gemonteerd door onze vakmannen in Nederland en België.

Over ons
Taatsdeuren
Glasplaat achter het fornuis

Glazen deuren


Een glazen binnendeur zorgt voor veel meer licht in huis. De ruimtes lijken groter en lichter waardoor het woon- en leefgenot direct wordt vergroot. Voor elke situatie hebben wij een passende glazen deur die op maat gemaakt wordt.

Kies hier de glazen deur voor jouw situatie.

Glazen deuren kiezen

Glasplaat in de keuken


Wat wij zelf heel erg leuk vinden, is dat je met een glasplaat in je keuken precies de juiste uitstraling kunt creëren. Transparant glas kiezen onze klanten veel, omdat de achterliggende muur dan gewoon zichtbaar blijft. Ideaal dus als je al een mooie keukenmuur hebt.

Glasplaat achter het fornuis
Gratis proefmonsters
Gratis proefmonsters
Gratis proefmonsters

Proefmonsters


Nog niet helemaal zeker van de kleur of glassoort? Bestel gratis een proefmonster.
Naar alle proefmonsters
Douchewanden
Keukenachterwanden

Gekleurde keukenachterwanden


Speel met kleur en contrast om van jouw keuken een eye-catcher te maken. Een gekleurde glazen keukenachterwand in hoogglans uitvoering geeft een diep glanzend effect en is eenvoudig schoon te houden. Kies je liever voor een subtielere uitstraling? Ga dan voor de matte uitvoering.  

Meer over onze keukenachterwanden

Douchewanden


Douchewand DaisyEen glazen douchewand is niet alleen een echte blikvanger in je badkamer, maar ook nog eens enorm praktisch. De glazen douchewanden van GLAZZ® zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bovendien maken wij je nieuwe douchewand precies op maat, zodat deze altijd perfect past. Jij kiest het model, voert de maten en je voorkeuren in en wij doen de rest!

GLAZZ
GLAZZ
Glasplaat
Montageservice

monteren


Heb je weinig tijd, twee linker handen of wil je volledig ontzorgt worden kies dan voor montage door een van de vakmannen uit ons landelijke netwerk.

Montageservice

Douchedeuren


Onze douchedeuren zijn volledig op maat samen te stellen. Twijfel je over de maat van de douchedeur? Bestel dan eerst onze inmeetservice

Inmeten bestellen
Reseller worden?

Glas op maat


Snel en eenvoudig jouw glasplaat op maat bestellen? Kies voor de kwaliteit uit onze eigen fabriek. Dagelijks verwerken we meer dan 25 ton glas tot veiligheidsglas, van douchedeur tot glazen tafelblad en keukenachterwand tot schuifdeur van glas. Met meer dan honderd jaar ervaring in het maken glas, nemen we geen genoegen met minder dan een perfect resultaat.

Glasplaat op maat
Ronde spiegel op maat
Spiegel op maat

ScheidingswandEen roomdivider voor in de woonkamer of werkkamer is de ideale manier om een ruimte in tweeën te delen. Met glas behoud je het licht en zicht maar zit je toch afgesloten.

Roomdivider

Spiegel op maat


Een rechte of een ronde spiegel? In zilver, grijs of brons getint? Geen probleem, deze bestel je eenvoudig bij glazz.nl 

Jouw spiegel wordt in onze fabriek op maat gesneden en rondom geslepen zodat deze perfect past en netjes afgewerkt is.

Spiegel op maat
Privacy | Cookieverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden |  © Copyright 2012-2022 - GLAZZ®