Windscherm terras

Terrasafscheiding

Windscherm terras

Heb je een fijne tuin en zit je bij mooi weer het liefst zoveel mogelijk buiten? Dan kan het erg vervelend zijn als windvlagen roet in het eten gooien. Gelukkig kan een windscherm voor je terras dan uitkomst bieden. Daarmee creëer je heel makkelijk een semi-gesloten ruimte waar de wind geen kans krijgt. En dat merk je meteen.

Met een windscherm op je terras kan je in de warmere maanden van het jaar veel vaker buiten zitten dan zonder. Zeker als je in de buurt van de kust of het water woont, is het meestal de wind die roet in het eten gooit als je buiten wilt zitten.

De voordelen van een windscherm terras

Met een glazen windscherm op je terras kun je dus niet alleen op warme, bijna windstille zomerse dagen buiten zitten. Ook op aangename zonnige lente- en herfstdagen met iets meer wind is het nog heerlijk genieten. Met een windscherm van glas geniet je daarom maximaal van het buitenleven.

Maar dat is niet het enige voordeel. Glas houdt je tuin ook ruimtelijk, wat vooral in een kleinere stadstuin natuurlijk erg prettig is. Daarmee is het mooi alternatief voor de grotere overkapping die mensen vaak plaatsen om beschut te zitten. Daarnaast ontneemt glas je niet het zicht op de rest van je tuin. Handig als de kinderen in een ander deel van de tuin spelen of je gewoon wilt genieten van het uitzicht op het groen in of rondom je tuin.

GLAZZ levert jouw glazen windscherm altijd op maat

Een glazen windscherm voor op je terras is altijd maatwerk. Geen terras is even groot. Gelukkig doen we bij GLAZZ niet anders dan het maken van glasproducten op maat. De glasexperts in onze eigen fabriek in Friesland stellen het glazen windscherm precies zo samen als jij dat wilt. En daarvoor hebben we maar zo’n 15 werkdagen nodig.

Voor we bij GLAZZ aan de slag gaan met het glazen windscherm voor op je terras, komen we hem graag bij je inmeten. Daarvoor gebruik je onze inmeetservice met 100% pasgarantie, zodat je precies krijgt wat voor jouw terras en wensen het beste is.

Glazen windschermGlazen windscherm

Een windscherm voor op het terras bestellen

Ben je graag buiten en wil je nog meer van het buitenleven kunnen genieten? Dan bestel je een glazen windscherm voor je terras op de website van GLAZZ. Je kiest de vorm die je voor jouw terras nodig hebt en geeft de afmetingen door. Ook het type fundering, de hoogte en de glassoort geef je online bij je bestelling aan. Heb je hier wat hulp bij nodig? Dan is dat geen probleem! Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Gerelateerde onderwerpen