Terrasafscheiding

Terrasafscheiding

Terrasafscheiding

Simpel en strak, maar tegelijkertijd een stijlvol element in je tuin of op een terras in de horeca: dat zijn precies de juiste woorden voor een glazen terrasafscheiding van GLAZZ. Met een doorzichtig terrasafscheiding kun je uit de wind van het uitzicht genieten. En dat niet alleen in de zomer, maar juist ook in de lente en de herfst. Als je uit de wind zit, is het immers veel langer genieten. Geniet jij ook altijd zo van het zonnetje? Dan is een glazen terrasafscheiding van glas echt iets voor jou!

Sterke afscheiding voor je terras

De glazen terrasafscheiding van GLAZZ zijn geschikt voor op stations, horeca terrassen, bedrijfstuinen of gewoon in de achtertuin. Afhankelijk van de situatie bepaal je zelf het formaat. Deze windschermen zijn ontwikkeld om het hele jaar door te blijven staan. Omdat ze goed worden verankerd zijn de windschermen niet verplaatsbaar of verrijdbaar. De windschermen zijn sterk en kunnen worden geleverd met een fundering naar keuze. Vaak wordt gekozen voor de RVS-heipalen die zorgen voor een ijzersterke fundering in de grond. Ook is deze terrasafscheiding te plaatsen op muurtje of op een vlonder. Deze terrasafscheidingen zijn niet geschikt voor op een dakterras. Voor op een dakterras adviseren wij om te kiezen voor een balustrade. Hiervoor gelden strengere veiligheidsvoorschriften.

Terraswand voor beschutting 

Een glazen terrasafscheiding zorgt voor luwte en beschutting, maar behoudt het zicht. Op een terras zit je veel fijner achter glas omdat de wind wordt tegengehouden. Het is heerlijk om met je vrienden en familie een drankje te drinken op een terras in de stad. Kijkend naar de voorbijgangers of over het water naar de bootjes. Een gezellig terras trekt mensen aan dus is het belangrijk dat jouw terras er ook met een afscheiding of windscherm goed uitziet. Ook als het niet waait, is het fijn als er een terrasafscheiding is. Puur voor het gevoel dat je beschut of beschermd zit. Als jouw terras in de ochtend de eerste mensen aan trekt dan volgen er snel meer.

Glazen windscherm
Glazen windscherm
Windscherm horeca
Windscherm
 

Permanente terrasafscheiding

Een terrasafscheiding kan je maken met planten en bloembakken of met de traditionele horeca schermen van de biermerken. Deze terrasschermen moeten vaak aan het einde van de dag naar binnen. Heb jij een vergunning voor een permanente terrasafscheiding of plaats je de terrasafscheiding in je eigen tuin of op eigen grond? Dan is een glazen windscherm van GLAZZ een goede optie. Deze terrasafscheidingen maken we volledig van gehard veiligheidsglas. Je behoudt hierdoor het volledige zicht. Dit glas is erg sterk en kan zeker tegen een stootje. Wel zo prettig voor een product dat je blootstelt aan publiek, weer en wind!

Youtube video screenshotYoutube play icon

Een terrasafscheiding op maat gemaakt

Met een glazen windscherm van GLAZZ zit je sneller en langer op je terras. En wil je daar zo snel mogelijk mee beginnen? Stel dan nu jouw windscherm van glas samen:

Wil je graag meer informatie over onze producten? We helpen je graag. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 888 41 14.

 

Gerelateerde onderwerpen