Het glazen windscherm kenmerkt zich door het simpele en strakke ontwerp. De ranke rvs staanders zorgen voor een tijdloos ontwerp waardoor je volop van het uitzicht kan genieten. Het glazen windscherm is aan beide uiteinden voorzien van een smal lamel met een breedte van 250 mm. De hoeken worden gemaakt met twee lamellen en twee rvs hoekstuken van 90 graden. Tussen de palen worden de glaspanelen geplaatst met een maximale breedte van 1.200 mm. Hieronder is het windscherm eenvoudig samen te stellen.

Is een glazen windscherm sterk? 

Het glazen windscherm kan in de tuin, op een vlonder, of op een terras worden geplaatst maar zal goed gefundeerd moeten worden. De windschermen mogen niet op daken of dakterrassen (valhoogte groter dan 1.000 mm) worden toegepast in verband met de regelgeving ten aanzien van doorvalveiligheid en windbelasting. Hiervoor is een balustrade systeem benodigd. Een balustrade kunnen wij niet leveren. 

De glazen windschermen zijn statisch berekend tot windkracht 11, mits voldoende gefundeerd. Dit windscherm kan dus langs de kust en in open gebieden geplaatst worden.

Let op: onze windschermen zijn gemaakt van rvs, vliegroest kan zich hier op hechten en zorgen voor verkleuring/oxidatie. Wordt het windscherm opgesteld in een gebied waar sprake is van vliegroest dan is extra onderhoud noodzakelijk. Voor het reinigen en beschermen adviseren we onze stainless steel protector.

Producteigenschappen

Categorie Windschermen
Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
8 mm
Opstelling
U - opstelling
Lamellen
6 glazen lamellen | 250 mm breed aan de uiteinden en de hoeken
Bevestiging
Staanders gepareld rvs | inlcusief bevestigingsmateriaal.
Onderhoud
Staanders periodiek schoonmaken ter voorkoming van vliegroest
Breedte
Max. 1200 mm per paneel
Montage
Keuze uit funderingsets voor verschillende ondergronden

Service