Windscherm van glas!

's Avonds nog even een drankje op het terras of genieten van de eerste voorjaarszon, het kan in de luwte met een glazen windscherm. De windschermen van GLAZZ® geven beschutting in combinatie met optimale transparantie. Onze glazen windschermen kenmerken zich door een strak en minimalistisch design met slanke RVS staanders en bevestigingsmateriaal. Het glas waarborgt optimale beschutting terwijl u gewoon kunt blijven genieten van uw uitzicht.

 

Vrijstaand glazen windscherm kopen  Windscherm van glas online aanschaffen   Windscherm op maat bestellen

 

Maatwerk

Het op maat leveren van glazen windschermen is onsdagelijks werk. Voor iedere situatie een passende oplossing, dat is het voordeel van kopen bij de producent. Kies uit de verschillende hoogtes van: 900 mm, 1.200 mm, 1.500 mm, 1.800 mm. De modulaire bouwwijze van de glazen windscherm geeft u de mogelijkheid het windscherm uit te breiden tot iedere gewenste lengte. De staanders hebben een onderlinge afstand van maximaal 1.200 mm. Voor meer informatie kijk ook hier.Fundering

De windschermen van glas zijn beproefd op windbelasting conform het bouwbesluit. Een belangrijk aspect is de fundering van uw glazen windscherm. Onze windschermen van glas kunnen eenvoudig worden bevestigd op een gemetselde muur of vlonder. Belangrijk hierbij is deze voldoende stevig zijn geconstrueerd. Is er sprake van een situatie waar geen muur of vlonder aanwezig is, dan adviseren we het storten van een fundering van beton met de optionele betonankers of kies voor complete betonpoeren.  Snel en zonder het risico op verzakkingen later, is de optie met RVS heipalen. 

 

Windscherm bestellen via internet Op maat gemaakt windscherm kopen  Windscherm op maat aanschaffen

 

Montage

Kies voor het gemak van complete levering inclusief montage op locatie van uw windscherm van glas. GLAZZ® beschikt  over montageteams door het hele land met ruime ervaring in het monteren van de glazen windschermen. We zijn graag beschikbaar voor het inmeten op locatie en advies over fundering en uitvoering van het windscherm.