Deze douchewand tot aan het plafond wordt aan de onderzijde bevestigd met een u-profiel en aan de bovenzijde met klemmen. De aluminium u-profielen en klemmen zijn beschikbaar in zowel chroom als rvs en kunt u aan de vloer kitten of schroeven. Deze combinatie is uiterst geschikt wanneer u beperkt ruimte heeft in de badkamer en toch met een u-profiel wil werken.

Productinformatie

  • Ideaal voor de brede wanden.  
  • Glazen douchewand van 10 mm dik gehard glas.  
  • U-profiel voor vloerbevestiging
  • Klemmen voor plafondbevestiging
  • Transparante siliconenkit.

U meet eenvoudig de afstand van de vloer tot het plafond op en vult deze hieronder in. Glazz bepaalt vervolgens hoe groot het glas moet worden in combinatie met het u-profiel en de klemmen. Meet de hoogte op meerdere punten en vul de hoogte in die het kleinst is. Is het hoogte verschil tussen links en rechts groter dan 10 mm op een glaspaneel van 1 meter breed, dan is een schuine zijde mogelijk.

Bevestiging

Het u-profiel wordt op de vloer bevestigd en vervolgens plaatst u hierin de flexibele pakking. De klemmen plaatst u recht boven het u-profiel op het plafond. Vervolgens til je de glazen douchewand in het u-profiel en breng je de douchewand omhoog tot aan de klemmen. Klem de douchewand nu boven vast en druk de stugge nylon pakking onderin het u-profiel.

Selecteer hieronder de gewenste opties:

Afmetingen douchewand Nora

Glassoort douchewand

Plafondklemmen

U-profiel voor vloerbevestiging

Privacybaan douchewand

Kalk- en vuilwerendecoating

Inmeten

Monteren

Levertijd douchewand