Glazen douchedeur op maat

We kennen allemaal die douchedeuren van kunststof – vaak voorzien van zo’n ribbeltjespatroon waar zeepresten en kalkaanslag tussen blijven zitten. Enorm onhandig, want zie dat maar weer eens schoon te krijgen. Daarnaast is het ook niet echt mooi. Dus waarom zou je met zo’n douchedeur blijven zitten? Een glazen douchedeur is een veel betere keus!

Bekijk hier onze collectie glazen douchedeuren.


De glazen douchedeur voor jouw badkamer

Wil je een douchedeur van glas, dan heb jij het bij GLAZZ® voor het zeggen. Maak je keuze uit een van onze verschillende modellen en selecteer de opties die jij wilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse glassoorten, deurgrepen en scharnierprofielen. Uiteraard behoren zowel openslaande deuren en schuifdeuren tot de mogelijkheden. Ook douchewanden met een schuifdeur of gewone deur zijn mogelijk.

Het grote voordeel van GLAZZ® is dat wij jouw glazen douchedeur op maat maken. Wij leveren dus geen dertien-in-een-dozijn product met standaard maten, maar een douchedeur van glas die we speciaal voor jou op maat maken. Zo geniet je altijd van het mooiste resultaat.

De specialist in gehard veiligheidsglas

Een douchedeur gebruik je veel. Soms gooi of schuif je hem zelfs per ongeluk iets te hard dicht of je stoot je er tegenaan tijdens je dagelijkse bezigheden in de badkamer. Daarom is het zo belangrijk dat je kiest voor een materiaalsoort dat hiervoor geschikt is. Glas is schitterend, maar je moet wel zorgen dat het ook veilig in gebruik is. Daarom maken wij uitsluitend glazen douchedeuren van gehard veiligheidsglas.

GLAZZ® is gespecialiseerd in het vervaardigen van allerlei producten van gehard veiligheidsglas. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Gehard veiligheidsglas is vele malen sterker dan gewoon glas: maar liefst 5 keer zo sterk. En dat is in je badkamer wel zo prettig.

Heb jij binnenkort een glazen douchedeur?

Bij GLAZZ® heb je de optie om te kiezen voor onze inmeetservice. Wij laten de glazen douchedeur dan door een vakman inmeten, zodat je zeker weet dat de opgegeven maten kloppen. Je ontvangt daarbij van ons uiteraard een 100% pasgarantie. Wel zo goed geregeld.

Benieuwd naar onze glazen douchedeuren? Je vindt ze hier.

Heb je wel eens gedacht aan een glazen badkamer deur? Meer licht in zowel de badkamer als op de overloop. Ook als je graag nog wat meer wilt weten over onze producten van gehard veiligheidsglas, staan we voor je klaar. We helpen je graag!