Industriële douchedeuren

industriele douchedeur

Industriële douchedeuren

Is jouw badkamer aan een upgrade toe? Komt er een nieuwe douchehoek? Of moet er een nieuwe douchedeur komen? Douchedeuren zijn er in allerlei soorten en maten maar er is een nieuwe trend zichtbaar. Bij GLAZZ zien we de laatste jaren een enorme run op industriële douchedeuren. Je kent ze vast wel. Een douchedeur met één of meerdere industriële kaders en met zwart beslag.

Bijzonder goed alternatief

We kennen allemaal die industriële deuren voor in de woonkamer met die stalen of aluminium kaders. Prachtig! Maar voor in de douche is er wellicht een betere oplossing. De industriële douchedeuren van GLAZZ zijn volledig van glas. Je hebt dus niet te maken met kaders van aluminium of staal die op of tussen het glas worden aangebracht. Een industriële douchedeur helemaal van glas is lichter en makkelijk schoon te maken. De kleur van de kaders is UV- en krasbestendig. Hierdoor blijft het zwarte kader mooi en perfect zwart na het schoonmaken van de douchedeur.

Hoe wordt een industriële douchedeur gemaakt?

De douchedeur wordt in onze fabriek op maat gesneden. Daarna worden de zwarte kaders met een keramische verf op het glas geprint. De industriële douchedeur wordt vervolgens in de oven verhit en daarna snel afgekoeld. Dit proces wordt het hardingsproces genoemd. Hierna is het glas gehard veiligheidsglas. De zwarte kaders zijn tijdens het hardingsproces onderdeel van het glas geworden en kunnen er niet meer vanaf. Het glas is zeer glad (hygiënisch), is duurzaam en is tegen het verkleuren door de uv-straling (hoge kleurvastheid).

Industriële douchedeuren op maat laten maken?

Wil je jouw industriële douchedeur op maat laten maken? Kies voor GLAZZ. Je kiest dan voor een perfect passende douchedeur met uitgebreide service mogelijkheden. Bekijk ons ruime aanbod en bereken direct de prijs op onze website. Ook bestel je jouw nieuwe douchewand op maat via onze website

Twijfel je over de maat van jouw douchedeur? GLAZZ heeft dé oplossing. Kies voor onze en je zorgt ervoor dat jouw industriële douchedeur met de juiste afmetingen wordt besteld. Onze monteurs staan voor je klaar en ontzorgen je graag bij het inmeten van je douchedeur. Kies voor je onze inmeetservice dan krijg je bij GLAZZ een 100% pasgarantie!

Heb je verder nog vragen? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar. Neem contact op via ons formulier of start een gesprek via onze chat.

Gerelateerde onderwerpen