Douchedeur nis

Draaideur voor een nis

Douchedeur nis

Ben je op zoek naar douchedeur voor in een nis? Bij GLAZZ hebben we altijd een mooie oplossing! Als specialist in maatwerk hebben we een douchedeur voor een nis die altijd past. En door ons uitgebreide assortiment zit er altijd een nis douchedeur tussen die naadloos aansluit bij de inrichting van je badkamer.

 

Bekijk producten

Een nis douchedeur op maat

Bij GLAZZ zien we bijna nooit een douchedeur voor een nis van precies 90 cm. Geen enkele nis is hetzelfde en dus heb je al snel een douchedeur op maat nodig. Voor alle douchedeuren van GLAZZ geldt dat je ze volledig op maat kunt laten maken. Zoek je een enkele nis douchedeur, een dubbele douchedeur of een industriële douchedeur? Als je de maten aan ons doorgeeft, leveren we de douchedeur precies passend bij je thuis af. Wil je de garantie dat de douchedeur voor je nis altijd past? Vraag dan onze inmeetservice aan. Het mooie is dat je dan profiteert van 100% pasgarantie. Kies hier voor de inmeetservice van GLAZZ.

De voordelen van nis douchedeuren op maat

Anders dan bij bijvoorbeeld een inloopdouche, sluit je een douche in een nis met douchedeuren helemaal af. Hiervoor is het natuurlijk wel zaak dat de douchedeuren tot op de millimeter perfect passen. Daardoor sluiten ze strak op de twee wanden aan en kan er niet toch een beetje water tussendoor sijpelen. Al het water blijft in de douche en schimmels krijgen in je badkamer veel minder kans.

Ook dweilen na het douchen of het schoonmaken van randjes is er met een nis douchedeur van GLAZZ niet meer bij. Een glazen nis douchedeur neem je makkelijk af met een doekje. En omdat al onze glasproducten gemaakt zijn van gehard veiligheidsglas, weet je ook dat het glas niet snel breekt en je altijd veilig kunt douchen.

Bestel je douchedeur voor in een nis bij GLAZZ

Ben je op zoek naar een douchedeur voor in een nis? Dan bestel je jouw douchedeur eenvoudig, snel en altijd op maat bij GLAZZ. We verwerken we al meer dan 100 jaar diverse producten van gehard veiligheidsglas. Van een douchedeur in een nis tot een schuifdeur voor de badkamer. We hebben een eigen moderne fabriek waar we al onze glasproducten maken. Daar produceren we na het inmeten ook de nis douchedeur voor jouw badkamer. Bestel je een douchedeur bij ons, dan bezorgen we die rechtstreeks uit onze fabriek bij jou thuis. Hierdoor profiteer je meteen van een snelle levertijd! Wil je meer weten over onze nis douchedeuren of heb je nog wat advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!