Industriele douchedeur Tirza

De industriële douchedeur Tirza is een douchedeur van 6mm dik en wordt geleverd met een scharnierprofiel van 1.900 mm, 2.000 mm of 2.100 mm lang. De douchedeur kan zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Aan de onderzijde van het profiel kan de 0-stand worden ingesteld.

De breedte van de douchedeur wordt op maat gemaakt zodat deze perfect past. Daarnaast kan het scharnierprofiel nog ±8 mm in de breedte worden gesteld. De glazen douchedeur kan op maat gemaakt worden voor onder een schuin dak of wanneer de vloer of wand scheef afloopt. De douchedeur is max. 900mm breed en heeft een vaste hoogte van 1.900 mm, 2.000 mm of 2.100 mm. Is de nis breder dan 900mm? Kies dan voor een douchewand met deur.

Het zwarte industriële kader is aangebracht met keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf één met het glas en is hierdoor krasvast en UV bestendig. Deze douchedeur is makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Eenvoudig zelf monteren? Plak of schroef het u-profiel tegen de wand (schroeven niet bijgeleverd). Schuif daarna het scharnierprofiel met daaraan het glas in het u-profiel en klem deze eenvoudig vast de meegeleverde schroeven met afdekkapjes. Het aluminium scharnierprofiel is in de fabriek al aan het glas verlijmd. De bevestigingsschroeven komen aan de binnen- (natte) zijde van de nis.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
6 mm
Scharnierprofiel
21 mm breed | zwart
Scharniert
Beide zijden (+90° tot -90°)
Hoogte
1.900 mm, 2.000 mm of 2.100 mm
Breedte
Max. 900 mm
Industriële look
Keramische print | UV en krasvast
Schuine zijde
Optioneel
Onderhoud
Eenvoudig te reinigen door profielloos design

GLAZZ helpt graag