Douchewand met deur

Douchewand met deur

Douchewand met deur

Ga je jouw badkamer verbouwen? Of staat er een renovatie in de planning waardoor je op zoek bent naar een nieuwe douchewand met deur? Je hebt vast al nagedacht over hoe jouw douchewand met deur eruit moet komen te zien. Bestel je jouw douchewand via onze webshop dan bestel je een douchewand van glas op maat. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

In ons assortiment vind je veel verschillende douchewanden en douchedeuren. Voor elke badkamerstijl en op elk formaat. Er is daarom altijd een douchewand met deur die past bij het interieur van jouw badkamer.

Glasproducten op maat gemaakt

Heb je een geschikte douchewand gevonden? Maar je bent niet helemaal zeker van de juiste afmetingen? Het komt regelmatig voor dat een badkamer niet standaard afmetingen heeft. Je bent daardoor vaak beperkt in de mogelijkheden. Bij GLAZZ® kennen we geen beperkingen!  De producten van GLAZZ® worden uitsluitend op maat gemaakt. Er is daardoor altijd een product uit ons assortiment die past bij en in jouw badkamer.

Heb je ons assortiment al eens bekeken? We verkopen namelijk veel meer producten dan alleen onze douchewanden met deur. Je ziet ook dat we complete douchecabines verkopen, inloopdouches van glas of een badkamerspiegel op maat.

Onze extra service

Bestel je jouw douchewand met deur via onze webshop? Maak gelijk gebruik van onze service op maat. Weet je niet op welke afmetingen je jouw douchewand van glas moet bestellen? Geen probleem! Met onze gratis inmeetservice verzorgen wij jouw inmeting. Je bent er dan helemaal zeker van dat de douchewand naar keuze altijd past in jouw badkamer. En wil je er ook zeker van zijn dat de montage van de wand goed komt? Maak dan gebruik van onze montageservice.  We zorgen er dan voor dat jouw douchewand met deur volledig gemonteerd wordt in je badkamer. Je hoeft je daar dus geen moment meer druk over te maken.

Glazen douchewand met deur kopen?

We hebben je al verteld welke voordelen je hebt als je jouw douchewand met deur of een douchewand met schuifdeur via onze site besteld. Bestel één van onze producten van gehard veiligheidsglas. Ontdek meteen de kwaliteit die we met onze glasproducten te bieden hebben. 

Heb je vragen over één van onze douchewanden? Of over één van onze andere producten? Dan komen we graag met je in contact. Chat met ons via de website of stuur ons een berichtje via het contactformulier. Ook als we je kunnen adviseren staan onze specialisten elke dag voor je klaar met het beste advies!

Gerelateerde onderwerpen