Douchewand met deur

Douchewand met deur

Douchewand met deur

Ga je jouw badkamer verbouwen? Of staat er een renovatie in de planning waardoor je op zoek bent naar een nieuwe douchewand met deur? Je hebt vast al nagedacht over hoe jouw douchehoek eruit moet komen te zien.

Bestel je jouw douchewand via onze site? Dan bestel je een douchewand van glas op maat. Onze producten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en zijn daardoor van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

 

Bekijk producten

Altijd een maatwerk oplossing bij GLAZZ

Heb je een geschikte douchewand met deur gevonden? Maar je bent nog niet helemaal zeker van de juiste afmetingen? Het is natuurlijk niet zo dat elke badkamer dezelfde maten heeft. Je bent daardoor vaak beperkt in de mogelijkheden. Bij GLAZZ kennen we geen beperkingen! De producten van GLAZZ worden uitsluitend op maat gemaakt. Er is daarom altijd een product uit ons assortiment die past bij en in jouw badkamer.

We gaan zelfs nog een stap verder: Bij GLAZZ stel je jouw eigen douchewand met deur helemaal zelf samen zoals jij hem wilt hebben. Naast de afmetingen kies je ook onder andere voor de glassoort, de profielen en de sparing. En terwijl jij jouw douchewand aan het samenstellen bent, bereken wij realtime de prijs voor jou. Geen gekke fratsen, maar meteen duidelijkheid!

Ben je op zoek naar een douchewand met schuifdeur? Bekijk dan ook onze pagina: douchewand met schuifdeur.

Laat jouw douchewand met deur inmeten of monteren

Bestel je jouw douchewand met deur via onze website? Dan kun je ook kiezen voor onze inmeetservice. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld geen idee hebt wat de afmetingen zijn van jouw douchewand. En wanneer je het wel een prettig idee vindt dat een professional dit voor jou uit handen neemt. Met onze inmeetservice verzorgen wij jouw inmeting en krijg je van ons ook nog eens 100% pasgarantie. Je bent er dan helemaal zeker van dat de douchewand naar keuze altijd past in jouw badkamer.

Bij jouw nieuwe douchewand leveren we een duidelijke handleiding zodat, als je zelf handig bent, je de douchewand zelf kunt monteren. Maar we begrijpen het ook heel goed als je dat door ons wilt laten doen. Je kiest dan voor onze montageservice. Eén van onze monteurs maakt dan met jou een afspraak en verzorgt de montage van jouw douchewand en douchedeur. Ideaal toch?

Glazen douchewand met deur kopen?

Ga je jouw glazen douchewand met deur bestellen via onze website? Profiteer dan van de vele voordelen die we bij GLAZZ jouw kunnen bieden. We staan voor kwaliteit, een goede service en willen bovenal dat jij een tevreden klant bent! Naast onze professionele monteurs hebben we ook een klantenservice die je perfect begeleidt wanneer jij dat nodig hebt.

Voor vragen, opmerkingen of advies kun je terecht bij onze klantenservice. Je neemt contact met ons op via de chat of door telefonisch contact met ons op te nemen. En wil je dat er toch even iemand met je meekijkt of meedenkt? Ook dan staan onze adviseurs graag voor je klaar met het beste advies voor jouw situatie! Spreken we je snel?

Gerelateerde onderwerpen