Douchedeur laten plaatsen

Douchedeur laten plaatsen

Douchedeur laten plaatsen

Je wilt een nieuwe douchedeur bestellen. Het is niet meer dan logisch dat je de douchedeur meteen wilt laten plaatsen. Zeker als je zelf niet zo handig bent. Je wilt dan dat het plaatsen van je douchedeur voor je gedaan wordt. Dat begrijpen we bij GLAZZ maar al te goed!

Als je jouw nieuwe douchedeur bestelt bij GLAZZ kun je direct gebruik maken van onze montageservice. Onze monteur maakt een afspraak met je en plaatst de deur meteen in je badkamer.

Na bestelling heb je jouw douchedeur supersnel in huis. Kies je voor onze montageservice dan zorgen wij dat je de douchedeur meteen in gebruik kan nemen. Geweldig hé?

 

Bekijk producten

Kies ook voor onze inmeetservice

We hebben onze service uitgebreid met onze inmeetservice. Veel van onze klanten vonden het lastig om een product te bestellen op de juiste afmetingen. Voorkom dat het jou niet overkomt en maak gebruik van onze inmeetservice. Je weet dan zeker dat je jouw douchedeur op het goede formaat bestelt.


Inmeetservice aanvragen


GLAZZ: Meer dan 100 jaar ervaring

GLAZZ bestaat al meer dan 100 jaar. In al die jaren bedienen we de meest uiteenlopende vraagstukken voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten. We hebben in de jaren heel wat glazen douchedeuren de revue zien passeren.

In die ruim 100 jaar hebben we veel kennis opgedaan over onze producten. De ontwikkelingen gaan in ons vak razendsnel. Onze kennis willen we graag met je delen. Wil je meer weten over onze glazen douchedeuren? We kunnen je er alles over vertellen!

Een douchedeur op maat inclusief montage

Alle producten in ons assortiment worden op maat gemaakt, waardoor er voor iedere badkamer een passende oplossing beschikbaar is. Ben je zelf niet zo handig? Kies dan voor een douchedeur op maat inclusief montage. Maak het jezelf makkelijk en laat onze vakmensen doen waar we goed in zijn.

Jouw nieuwe douchedeur laten plaatsen?

Wil je jouw nieuwe douchedeur laten plaatsen door GLAZZ? Bestel je douchedeur op maat, zwarte douchedeur, douche schuifdeur of douchewand met deur via onze webshop en maak gebruik van onze montageservice. Bereken direct de prijs online zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Voor al je vragen over onze douchedeuren of andere producten komen we uiteraard graag met je in contact.

Gerelateerde onderwerpen