Vrijstaande douchecabine

Vrijstaande douchecabine

Vrijstaande douchecabine

Je gebruikt al jaren dezelfde vrijstaande douchecabine. Maar je ziet dat de douchecabine aan vervanging toe is. Online ben je je gaan oriënteren. Doordat je op zoek bent naar een vervanger ben je nu op onze website uitgekomen.

Heb je al een nieuwe douchecabine op het oog? De keuze die je nu maakt is bepalend voor de komende jaren. Kijk daarom goed naar de verschillende mogelijkheden. Wordt het een douchecabine met een draaideur of een douchecabine met schuifdeur? Een belangrijke keuze die je nu moet maken. Een douchecabine zorgt voor een ruimtelijk karakter van je badkamer. De combinatie met glas maakt dit het helemaal af!

GLAZZ® heeft een ruim assortiment vrijstaande douchecabines in allerlei varianten en maten. Heb je een geschikte douchecabine gevonden? Bestel je cabine eenvoudig en snel in onze webshop. Of stel hem samen naar eigen wens. Zodra we je bestelling binnen hebben gaan we direct voor je aan de slag. In onze eigen fabriek. Zodat je snel gebruikt kunt gaan maken van je nieuwe douchecabine.

Maatwerk douchecabines

Je leest het goed. We maken je vrijstaande douchecabine in onze eigen fabriek. Want bestel je bij ons, dan bestel je jouw douchecabine direct van de fabrikant. We kunnen daarom je douchecabine helemaal naar jouw smaak produceren.

Veel douchecabines hebben standaard afmetingen. Dat geldt ook voor vrijstaande douchecabines. We produceren onze douchecabines volledig op maat en leveren daarom uitsluitend maatwerk. Zo groot of zo klein als dat jij het wilt.

We krijgen veel verzoeken voor maatwerk douchecabines. Daarom produceren en leveren we onze douchecabines volledig op maat. We kunnen daardoor iedere klant voorzien van zijn of haar behoefte. Doordat elke badkamer anders is, zijn ook de afmetingen in elke badkamer verschillend. We begrijpen maar al te goed dat de vraag naar maatwerk enorm is.

Kies voor een douchecabine van glas

Een glazen douchecabine is natuurlijk erg stijlvol. Het ziet er in elke badkamer prachtig uit en het glas maakt je badkamer meteen een stuk ruimtelijker. 

Maar glas heeft meer voordelen. Is schoonmaken niet bepaald een hobby van je? Dan hebben we meer goed nieuws. Een glazen douchecabine is namelijk erg makkelijk schoon te krijgen. Je hoeft je niet in moeilijke hoeken te wringen bij het schoonmaken van je cabine. Door de vlakke wanden is je douchecabine in no-time weer schoon. Ook na het douchen heb je de gehele cabine met een paar keer vegen weer helemaal droog.

Een vrijstaande douchecabine kopen?

Een vrijstaande douchecabine kopen? Kies voor een douchecabine van glas. Bekijk ons aanbod in onze webshop en kies voor de cabine die het beste past bij de stijl van jouw badkamer. Wil je jouw badkamer laten inmeten zodat je jouw douchecabine op de juiste afmetingen besteld? Kies dan voor onze gratis inmeetservice. Wil je de vrijstaande douchecabine laten monteren door één van onze monteurs? Maak gebruik van de montageservice van GLAZZ®. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk.

Voor verdere vragen neem je contact op via de chat op onze website. We staan je graag te woord bij vragen, opmerkingen of andere verzoeken

Gerelateerde onderwerpen