Douchehoek op maat

Glazen douchehoek op maat

Douchehoek op maat

Een douchehoek, ook wel een douchecabine genoemd, is een fantastische uitvinding. Heb jij een vrije hoek in jouw badkamer? Dan kan je in deze hoek perfect een douchehoek plaatsen. Een glazen douchehoek is stijlvol en past in iedere badkamer. Daarnaast is een douchehoek van glas eenvoudig schoon te maken. 

Kies voor een douchehoek op maat. Doordat de bevestigingsmaterialen minimaal in het zicht zie je nóg meer glas. Dit creëert ruimte. Dat is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch. We vertellen je graag waarom.

Een glazen douchehoek zoals jij het wilt

Bij GLAZZ® maken we jouw glazen douchehoek op maat. We hebben verschillende modellen in ons assortiment en die kun je zo stylen dat het er helemaal zo uit komt te zien als jij wilt. Heb jij de afmetingen al bepaalt?

Je stelt je douchehoek volledig samen in onze webshop. En ben je niet op zoek naar een douchehoek met een standaard formaat? Dan zit je helemaal goed bij GLAZZ®. Doordat we maatwerk leveren, produceren we jouw nieuwe douchehoek met de afmetingen die je nodig hebt. Een douchehoek is geschikt voor in een nieuwe badkamer, maar kan ook zeker worden geplaatst in een bestaande badkamer. Daardoor is een verbouwing of renovatie niet altijd nodig.

Meer dan 100 jaar dé glasspecialist van Nederland

Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we ons dé glasspecialist van Nederland noemen. We maken onze producten bovendien ook niet van ‘gewoon’ glas, maar van gehard veiligheidsglas. Dit is vijf keer zo sterk als ongehard glas en daardoor ideaal voor het vervaardigen van glazen douchecabines.

De productie van douchehoeken van gehard veiligheidsglas gebeurt in onze eigen fabriek. Dit betekent dat we snel kunnen leveren, maar ook dat we het glas niet vanaf de andere kant van Europa hoeven te verzenden. En minder ver transport is uiteraard beter voor de portemonnee en het milieu!

Een douchehoek op maat

Ben je op zoek naar een douchehoek op maat? Bekijk dan direct ons assortiment en ontdek welke douchehoek het beste past in jouw badkamer. Letterlijk en figuurlijk. Wil je jouw douchehoek laten inmeten? Kies voor onze inmeetservice. Hierop ontvang je 100% pasgarantie.

Enthousiast? Stel dan nu je glazen douchehoek samen.

Gerelateerde onderwerpen